2777
2789
عنوان

یعنی هیچکس اینجا قربون صدقه شوهرش نمیره 😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 32 پست

نمیدونم همین چیزای معمولی بلدم فقط 🤦‍♀️

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقی معمولیه من کیه (با ضربات محکم به باسنش)

ای وای نه نقی معمولی چیه 😐

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

خودت شعر زیاد بخون از سعدی هر کدوم ب دلت نشست بفرست یه بیتشو برای حضرت یار زیاده روی نکن آهسته و پیو ...

نه حس میکنم زیادی رسمیه این کار😂

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

مثلا بگو من چی تو ام؟ بگو فلانت تو حلقم😂یا شوم.. بو.. لت و بخولم😂😂😂یا قربون تخمای چروکت

خدا مرگم بده😂😂😂😂

خودت شعر زیاد بخون از سعدی هر کدوم ب دلت نشست بفرست یه بیتشو برای حضرت یار زیاده روی نکن آهسته و پیو ...

حفظ کنه بهتر نیست؟

من خیلی دوست دارم حفظ کنیم هر دفعه یه بیت بخونم متاسفانه عقلم یاری نمیکنه😂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خااک پاتم سلطااان شما پایههه ما چارپایهشما تهچین ما تهدیگگگ اینا رو بگو خود به خود بهت جذب میشه اصلا ...

میخوای ولم کنه بره 🤣