2777
2789
عنوان

دو ماهه با شوهرم قهرم

5036 بازدید | 77 پست

مدرسه ها تازه باز شده بود منم پسرم کلاس اولی خودمم کارمند ، هنوز دستم نیومده بود چجوری مدیریت کنم ، اولین جمعه مهر ، از صبح بلند شدم مثل کوزت کار کردم ، گردگیری جارو پخت غذا، مرغ شستن و بامیه سرخ کردن و فریز کردن و ظرف شستن و دستشویی و ... ، یه دقیقه نتونستم بشینم  

بعد شوهرم بلند شد صبحانه خورد خوابید ناهار خورد خوابید فقط یک کم تو مرغ شستن کمک کرد

عصری پسرم گفت بابا بیا بازی رفت تو گوشیش کار دارم فعلا،پسرمم گفت تو همش با خوابی یا میگی کار دارم

منم که حرصی بودم گفتم راست میگه دیگه از صبح تا حالا فقط خوردی و خوابیدی این چه وضعشه و اینا و ی کم غر زدم منم مثل تو سرکار میرم همش نمیشه که من فقط تو خونه کار کنم و اینا

که یهو قاطی کرد گفت مگه خودت چی کار میکنی کلا یه غذا می‌پزی برای من که اونم دیگه نمیخورم

منو بگی قاطی نکردم گفتم یعنی این همه بدوبدو من تو طول هفته سرکار رفتن و کار خونه و بچه رو نمی‌بینه فقط یه  غذا پختن و اونم آخرش این

قاطی کردم گفتم خجالت بکش چشمات نمی‌بینه البته به تو یاد ندادن به تو فقط یاد دادن مادرتو خواهرت کار میکنن دخترای مردم هیچ و رفتم دستشویی گریه

دستشویی هم رفتم بلند بلند غر میزدم وسط حرفام گفتم لیاقت نداری لیاقت تو همون دختره دزده نه من، (آخه نامزد قبلیش دو بار تاحالا ازش مهریه گرفت تو زمان زندگی با من،  باز پارسال با صیغه نامه جعلی بعد ۱۱ سال پیداش شد که دادگاه کشی داشتیم و اینا)و یعنی کلا همین حرفا بینمون رد و بدل شد

الان بعد از اون من هرزگاهی غیرمستقیم و مستقیم حرف میزنم باهاش ولی اون اصلا

دو سه بار هم پنجشنبه جمعه پیام دادم ناهار میای بزارم جواب نداده

تو خونه همش حالت عصبیه آرامش نداره اما اصلا پیشقدم نمیشه

منم نمی‌خوام بیشتر از این غرورم بشکونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اینم بگم شوهر من دو تا مشکل بزرگ داشت یکی همین نامزد قبلیش که سه سال با هم صیغه بودن و به من گفته بود شش ماه و من بعد که فهمیدم گذشت کردم بماند چقدر مالی تحت فشار بودیم به خاطر مهریه اون

و در گذشته دورتر اعتیاد داشته که من به خانوادم اصلا نگفتم چون الان خیلی موجه نخواستم وجهه ش بهم بخوره و واقعا مطمینم ازش 

ولی در کل منظورم اینه من تو این دو مورد گذشت کردم ولی شوهرم خوبیای من اصلا به چشمش نمیاد 

یعنی تو این دوماه با هم حرف نزدین؟را بطه هم نداشتین؟کاش اون دختر رو به روش نمیاوردی اونم مهریه اش بوده دزدی نکرده بعدشم شوهرت حس کرده اون دختره تونسته به ناحق ازش بگیره برای مردا این سنگینه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

مهریه صیغه اش مگه چقد بوده؟الانم خیلی گذشته شما یه پسر بزرگ داری

یعنی تو این دوماه با هم حرف نزدین؟را بطه هم نداشتین؟کاش اون دختر رو به روش نمیاوردی اونم مهریه اش بو ...

خیلی تحت فشار بودم هم جسمی هم عصبی 

وقتی اون حرفو زد واقعا بهم برخورد که چرا قدرشناس نیست 

گفتم لیاقت نداری و بعد اون جمله اومد تو دهنم

مهریه صیغه اش مگه چقد بوده؟الانم خیلی گذشته شما یه پسر بزرگ داری

مهریه ۱۴ تا بوده ، سه سال بودن هر سال که تموم میشه میرفتن تمدید شوهرم می‌گفته برگه رو بده رو همون تمدید کنیم می‌گفته گم کردم ، بعد که بهم خورده رابطشون ، رفت دونه دونه شکایت کرد 

شوهرم بندرعباس کار میکرد به خاطر همین طولانی شده بوده

مهریه ۱۴ تا بوده ، سه سال بودن هر سال که تموم میشه میرفتن تمدید شوهرم می‌گفته برگه رو بده رو همون تم ...

عجب دختری بوده ۱۴تا واسه صیغه زیاده حالا این ک رفته ۳تا ۱۴تا گرفته.همسرت با اون خانم قصدش ازدواج بوده ؟اخه ۳سال صیغه خیلی زیاده