2777
2789
عنوان

شکنجه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 26 پست
اینا شعر بود یافحش😂

یعنی تا این حد بد بود 🤣🤣🤣

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرچ کن میبینی واقعیه

یعنی اگه واقعی باشه باید یه دل سیییر نشست گریه کرد و خدا رو شکر که کسی مث پروین اعتصامی اینا رو ندید...من شعرای پروین رو که میخونم تعجب میکنم که چه نبوغی داشت

منظورش چیه که گفته گوجه هاتون بزنید تو سفید تخم مرغام؟؟؟؟

جدی نگیر یه چیزی گفته 🤣🤣🤣

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
اره شعر اولی به خودش فحش داد شعر دومی به تخم مرغ املت😂😂😂😂

ای وای 🤣🤣🤣