2777
2789
عنوان

ازدواج

173 بازدید | 23 پست

سلام بچها من تا پارسال خیلی خواستگار داشتم حتی ادم های خوبی بودن ولی اصلاااا حوصله ازدواج نداشتم

امسال بااینک قصد ازدواج دارم ولی یک خواستگارم ندارم😭😭😭😭😭😭حالم خیلی خرابه برام دعا کنید کیس خوب قسمتم بشه واقعا ب ازدواج لازم دارم سنمم بالا رفته ۲۵😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیست پنج بالاس؟اونا ک زیر بیست پنج میرن در واقع غیر نرمالن ک نه درس میخونن نه شغل درست دارن ن جوونی کردن شیش هفت سالم شوهره ازشون استفاده میکنه تا وقتی تینجرن تازگی دارن بعد ب سن بیست هفت هشت میرسن رسما شوهره میزاشون کنار میره سراغ یه جوون تر خوشگلتر 

اینام میزنن تو سر خودشون  ک جوونی و فرصت هام کجا هدر دادم 

من خودم بالای ده تا مرذ تو محل کارم میان پیشنهاد دوستی میدن میگن زنمون پیره دیگه بدرد نمیخوره

حالا زنه هفده سالگی زن اینا شده ها 

بیست پنج بالاس؟اونا ک زیر بیست پنج میرن در واقع غیر نرمالن ک نه درس میخونن نه شغل درست دارن ن جوونی ...

😔😔تو شهر ما بالاس من کل اطرافیانم متاهل شدن واقعا نمیتونم ببینم ولی هیچ کس برام نمیاد...دارم دیونه میشم چرا قبول نکردم

تو شهر ما بالاس دردم اینه چرا هرکی اومد گفتم ن😭😭شاغل نیستم خواهرم میگ برو. رد کار شاید خبری شد ولی ...

خب باید تو جامعه باشی تا موقعیت های خوبی پیش بیاد 

خونه موندن فرصت ها محدوده

خب باید تو جامعه باشی تا موقعیت های خوبی پیش بیاد خونه موندن فرصت ها محدوده

اعتناد ب نفس کار ندارم😔😔😔قبلا کیس های خوبی بود چرا اخه رد کردممممم خیلی خودزی میکنم دارم افسرده میشم

😔😔تو شهر ما بالاس من کل اطرافیانم متاهل شدن واقعا نمیتونم ببینم ولی هیچ کس برام نمیاد...دارم دیونه ...

مشکل از شهر شماست ک دختراتونو برده کردن رسما .میگم که همون دخترایی ک کودک همسر شدن رو هفت هشت سال بعدشونو بیین اونجا دیدن دارن ن الان 

من خودم قربانی این قصه ها شدم دیگه

😔😔تو شهر ما بالاس من کل اطرافیانم متاهل شدن واقعا نمیتونم ببینم ولی هیچ کس برام نمیاد...دارم دیونه ...

ضمنا الان یکی ک شوهر دکتر مهندس تحصیل کرده پیدا میکنه تو بیست هفت سالگی بنظر تو یکیه یا اونکه هفده سالگی زن هر درب داغونی شده؟ اونجوری ک کارگر افغانی هام سیزده سالگی شوهر میکنن ولی با کی ؟

شوهر داریم تا شوهر