2821
2789

من دوبار انجام دادم 

اول بگم بهت که تاکید کن درست تخلیه کنن اکثرا ناهمواری میمونه 

گن خوب استفاده کن و حد اقل ۳تا ۶ماه بپوشش

حتما بعد عمل برو ای خون هارو تخلیه کن من نشد برم و افتضاح شدم الان کنار نافم انگار توپ پینگ پنگ هست 

شکم پهلو درد قابل تحملی داره با گن ...حتما تا چهار پنج روز اول همراه باشه کنارت تنها نمونی احتمال غش کردنت زیاده در حد چند دقه 

قلوه و ای میوه طبیعی بخور خیلی بعدش 

من دوبار انجام دادم اول بگم بهت که تاکید کن درست تخلیه کنن اکثرا ناهمواری میمونه گن خوب استفاده کن و ...

موقع انجام عمل هم درد داشتی ؟؟؟؟چرا دوبار انجام دادی؟

خدایاشکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موقع انجام عمل هم درد داشتی ؟؟؟؟چرا دوبار انجام دادی؟

فاصله داشت هر دو عمل و اگر برگردم عقب هیچ وقت انجام نمیدم چون شکمم کوچیک بود ..من. سری دوم پشت کمر ران ها هم ساکشن کردم و میتونم بگم فقط افسردگی نصیبم شد  

فاصله داشت هر دو عمل و اگر برگردم عقب هیچ وقت انجام نمیدم چون شکمم کوچیک بود ..من. سری دوم پشت کمر ر ...

الان به نظر شما من انجام بدم یانه حقیقتش از عوارض بعدش میترسم و اینکه برگشت داره یانه ؟

خدایاشکرت

بار دوم چون خیلی از حجم بدنم بود اذیتم شدم خیلی سه بار غش کردم ...و بماند نقاهت وحشتناک بخاطر ساکشن رانها بود بیشتر ..ولی میگم که اگه ی سری نکات رعایت کنی و جای خوب هم بری برا شکم پهلو نتیجه بهتری داره ..حتما آمپول آمبولی بزنی

بار دوم چون خیلی از حجم بدنم بود اذیتم شدم خیلی سه بار غش کردم ...و بماند نقاهت وحشتناک بخاطر ساکشن ...

دکتری که رفتم تو مطب با بی حسی انجام میده گفت تا سه روز باید آنتی بیوتیک تو سرم بزنی

خدایاشکرت
چند ساله دارم ورزش میکنم کوچیک شده ولی زیر شکمو یکم پهلو مونده

اگه یکم مونده ورزش کن من اینقدر بدنم قشنگ بود الان افتضاح حالت کبودی داره خیلی جاها ..پاهام حالت سلولیت شده ..با همون ورزش درستش کن من دور برمم خیلیا عمل کردن ناهمواری برا اکثرا مونده بود 

اگه یکم مونده ورزش کن من اینقدر بدنم قشنگ بود الان افتضاح حالت کبودی داره خیلی جاها ..پاهام حالت سلو ...

آها یعنی صاف صاف نمیشه؟؟شما چربی های شکمتو تزریق نکردی؟

خدایاشکرت