2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنن وضع معلما بده

279 بازدید | 30 پست

الان یه تاپیک دیدم منظور حرفش این بود که معلما بدبختن، من پدر و مادرم هردو فرهنگین خداروشکر از وضعیتمون خیلی راضی هستیم دوست صمیمیم هم پدر و مادرش فرهنگین جز اولین کسایی بود که آیفون ۱۷ خرید و به طور کلی اونا هم وضع مالیشون خوبه،کلا همه‌ی زوج فرهنگی هایی که دیدم وضع مالیشون از حداقل پنجاه درصد مردم بهتره بوده ، مگه حقوق همه کارمندا تو رنج ۲۰ تا ۳۰ نیست؟ خب فرهنگی با سابقه و مدرک خوب هم همینه، تازه وقت آزادشون هم خیلی بیشتره پدر من و خیلی از فرهنگی های دیگه شغل دوم هم دارند، واقعا برام سواله تفکر جامعه اینجوریه؟

سلام میشه کمکم کنی 

من چند وقتی هست تاپیک های سوژه و فان میزنم  برای خنده 

امروز نینی یار گفت ممکنه برات دردسر بشه و ازت شکایت کنه این دکتر 

میشه تاپیک آخرمو گزارش بزنی 

گزارش زدی لایک کن تا برات آیت الکرسی و حمد بخونم 🥲😭❤️(تاپیکی که راجب دکتر کامبیز هست)، 

د

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم اون مسالش چیز دیگه ایی بود.......تاپیک زده بود ما بگیم معلم جماعت خوب نیستن................خوشحال شه زندگی دخترعموش بدر نمیخوره.............خخخخخخخخخخخ

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

معلما با عرض معذرت همیشه آه و نالشون به راهه

من کارمند وزارت جهادم با مدرک ارشد و ده سال سابقه حقوقم کمتر از دوست معلممه

تازه برف و بارون و الودگی هوا و مریضی که میشه خونه ان

عید یه ماه خونه

تابستون خونه

ظهر ساعت یک و نیم خونه ان ما تازه چهار عنر عنر میرسیم خونه صب تا عصر هم تو کوه و‌کمرم من

والا دیگه چی میخوان؟

من معلم بودم صد درصد یه شغل دومی هم دست و پا میکردم

من پدرومادرم هر دو شاغل بودن و بابام فرهنگی ولی این چیزی که شما گفتین نبودیم هرگززز

عزیزم دروغ گفتن فایده‌ای نداره واسه من، پدر من با مدرک دکتری و ۲۱ سال سابقه کار و با اضافه تدریس دریافتیشون ۳۰ تومنه، مگه بقیه کارمندای دولت چقدر میگیرن؟ واقعا برام سواله بیشتر از این میگیرن؟

اطرافیان  منم خیلی ها که فرهنگی هستند و همسر هم کارمند یا فرهنگی دیدم وضعشون خوبه 

ولی اونها  از سالها قبل خونه و ماشین و .... تهیه کردن الان با این حال و احوال که دوز به روز  نرخها بالا میرن برای جوانانی که تازه وارد این مشاغل میشن دیگه مثل  قبل نیست بتونن روزمره رو بگذرونن هنر کردن