2777
2789
عنوان

فیزیک و شیمی

38 بازدید | 6 پست

درود خدمت شما 

سال نهم با معدل خرداد 19.14 سیکل رو گرفتم و علومم توی امتحان کشوری برگه شدم 18 و با مستمر شد 19 و ریاضی هم برگه 15 شدم اومدم تجربی 

الان عین چی تو فیزیک و شیمی گیر کردم و شانس هم نیاوردم

شیمی جلسه اول شروع به درس دادن کرد و جلسه دوم یا سوم بود که از من پرسید و منم کم خوانده بودم و 14 گرفتم،از همون جلسه افتادم دنبال جبرانش و حدودا 6 جلسه شد که من بهش میگفتم شده علامت بزن اسم منو و بپرس اما نپرسید که نپرسید و طرف میگن سال 95 که من کلاس اول میرفتم بازنشسته شده و خیلی پیره یعنی پیرترین معلم مدرسه هست و خیلی هم تند می نویسه و حتی مهلت نمی‌ده تا بنویسی و خلاصه پیرمون رو در آورده و تا الان دو تا امتحان گرفته که من آخری رو شدم 7.5 حالا خودم حساب کرده بودم میشدم حداقل حداقل 10 تازه شبش تا ساعت 10 فقط فیلم آموزشی می‌دیدم و مسئله حل میکردم که نتیجه اینطوری شد و الان موندم که چیکار کنم تازه بقل دستی منم برده بود جای دیگه ای که دیگه بهونه تقلبم نمی مونه 

کسی پیشنهادی داره که منو از این بدبختی بکشه بیرون؟

ببخشید متن مقداری طولانی شد و وقت گیر 

ممنون از زمانی که بابت مطالعه این مطلب کنار گذاشتید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم دبیر فیلم آموزشی دیدی؟ با فراهانی واسه شیمی پیش برو یا مومن زاده

آخه آقای فراهانی ویدیو هاش هم معمولا طولانیه و همیشه نمیشه دید و یکم هم که نبینی کلی عقب می افتی و سه ساعت فقط باید ویدیو ببینی و n ساعت هم مسئله حل کنی بلکه فرجی بشه که معلم های عمومی و تخصصی دیگه سخت گیری می کنند و نمیزارن همچین وقتی داشته باشیم و به نظرم همین اول سالی انقدر زیاد درس بخوانم کلا زده میشم