2777
2789
عنوان

شکایت

63 بازدید | 11 پست

بچها یه ماشینه هست از ساعتای ۶ تا ۸ میاد میم ساعت یه ربع یا یه ساعت یه روزایی دقیقا یکجایی روبرو خونه ما که میشه کلا سر کوچه وایمیسه بعدش شیشه هاشم دودیه معلوم نیست اصلا کی به کیه الان یه ماه شده داره هی میاد پلاکش مال این منطقه نیست نور ماشینم میندازی از کنارش رد میشی سرش میندازه پایین من دیگه واقعا دارم میترسم زنگ زدم پلیس میگه خانم سد معبر که نکرده چه شکایتی دارین شما الان چ کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محله تون کجاست مگه ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خب راست میگه دیگه به پارک کردنه ماشینه مردمم کار دارید مگه به خودت شک داری خواهر

من به خودم شک ندارم ولی شما فکر کن هروز یه ماشین جلو در خونت با یه آدم که کلا مال اینجا حداقل ماشینش نیست پارک باشه کل همسایه هام بگن نه می‌شناسن نه کاری دارن باهاش نمیترسی الان یه ماه من هروز دارم اینو میبینم خب جرات ندارم دیگه بخوام یه سر تا دم خونه برم و بیام!

بچه ها حالا ک داستان اینه تا حالا کسی از شماها رو مامور تو ماشین با پسر گرفته؟ چیکارتون کردن؟ دادگاه خواستنتون؟

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
من به خودم شک ندارم ولی شما فکر کن هروز یه ماشین جلو در خونت با یه آدم که کلا مال اینجا حداقل ماشینش ...

نه نمیترسم واقعا مگه الکیه بترسی

احتمالا کسی رو زیر نظر داره شاید برا تحقیق اومدن شاید اصلا ماموره دنبال باندی چیزیه

یاهم ساقیه😑😂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

نمیدونم والا

خودتو درگیر نکن اگه کاری با شماها داشت تاالان یه حرکتی میزد بعضی وقتا مامور لباس شخصی هستن دزدی یا ساقی چیزی رو زیر نظر دارن

ولی میتونید با علت رفت و آمد مشکوک گزارش بزنید نه مزاحمت و ترس

خودتو درگیر نکن اگه کاری با شماها داشت تاالان یه حرکتی میزد بعضی وقتا مامور لباس شخصی هستن دزدی یا س ...

من دوبار جلو خودم دزد از ساختمونم دیدم ازونموقع چشمم ترسید اینم خب همینه واقعا اصلا کلا ماله اینجا که نیست هیچکسم نمیشناستش یه قضیه ام داره فکنم همون ساقی ای چیزی باشه حالا نمیدونم دیگه والا

من دوبار جلو خودم دزد از ساختمونم دیدم ازونموقع چشمم ترسید اینم خب همینه واقعا اصلا کلا ماله اینجا ک ...

با همسایه هایی که مثل شما ترسیدن یه استشهاد درست کنید با موضوع رفت و آمد مشکوک ببرین کلانتری محل پیگیری میکنن