2777
2789
عنوان

انرژی زنانه

333 بازدید | 16 پست

نمیدونم چرا بعضی وقتا انرژیم خیلی زیاد میشه بعضی وقتا انقد کمه که حتی نمیتونم یه لیوان بردارم، از یه طرف همش سرکار بودم خسته ام واقعا، حوصله خودمم ندارم فقط یه سری اهداف دارم میگم بهشون برسم، شایدم آدم مودی باشم بخاطر اونه 

ولی این چند سال زندگی خیلی اذیت شدم از پا در اومدم و به امید هدف هام فقط تا الان جلو رفتم.. 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

نگران نباش ما هم مثل تو 

مردم ظرافت زنانه دارن 

ما ضخامت زنانه 

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات🪴بر قامت دلربای مهدی صلوات🪴 بر جلوه ی رویِ ماهِ مهدی صلوات🪴 بر جذبه ی هر نگاهِ مهدی صلوات🪴 ما را نبود چو هدیه ای در خورِ او🪴بفرست به پیشگاه مهدی صلوات🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴یامهدی ادرکنی🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انرژی زنانه به معنی لش کردن نیستیعنی درحین کار و انرژی مردانه به فکر خودت هم باشی و به خودت برسی

همشو انجام میدم و آدم تنبلی نیستم بقیه حتی به من میگن وروجک از بس فرزم اما واقعا خسته شدم خیلی بی حوصلم و از یه طرف همراهم آدمی نیست که همراهم باشه و این بیشتر خسته ام میکنه 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
من دوران پی ام اس انرژیم مردانه میشه مث بابام😂💔

دوران PMS من با مگنی فورت میخورم خیلی کم میشه 

قبلش منیزیم داره خیلی خوبه

جدی؟

خونریزی رو کم میکنه یا درد رو؟

من خیلی درد دارم🥲

اتفاقا چند روز دیگه میشم

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

جدی؟خونریزی رو کم میکنه یا درد رو؟من خیلی درد دارم🥲اتفاقا چند روز دیگه میشم

درد و ناراحتی کم میکنه تو اینترنت بزن برات میاره