2777
2789
عنوان

عرفان حلقه

251 بازدید | 25 پست

کسی اطلاعاتی داره من یه بیماری دارم یه نفر بهم میگه بهم وصل شو

ولی می ترسم

خواهشا گزارش نزنید 

من واسه این مریضیم هر راهی رفتم الانم قرص اعصاب میخورم ولی ذره ای تاثیر نداره

خیلی وسوسه میشم برم دنبالش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا وصل میشن به انرژی شیطانی و درمان هم می گیرن ولی روحشونو به شیطان میفروشن

اوه یاد آنابل افتادم 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

چرت و پرته بابا. یکی از اقوام ما می‌خواست تیروئیدشو با این روش درمان کنه، آخرش انقدر تیروئیدش بزرگ شد رفت جراحی کرد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من تو دوره ش بودم واقعا میگم نرو

فقط خدا و بس

فقط خدا در دسترسه و همه جا هست خودت بهش وصل شو

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

انرژی شیطانی وارد بدنت میشه اخلاقای بد و غیرقابل تحمل پیدا میکنیکلا از روال طبیعی انسانی خارج میشی

نه اصلا اینطور نیست

من توی دوره هاش بودم

اصلا تاییدش نمیکنم

ولی حرفهای شما هم کاملا اشتباهه..

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

میشه توضیح بدی

ببین اولش میگن چشاتو ببند و ذهنتو خالی کن به بدنت توجه کن الان اینجات گرم الان اونجات گرم میشه

واقعیت داره ولی من حس بدی گرفته بودم مثلا بی دلیل گریه میکردم یا خیلی به شدت عصبی شده بودم دلم میخواست بزنم ظرف و ظروفارو بشکنم که استادشون میگفت اینا بیرون ریزیه یعنی وصل شدی موجود شیطانی درونت میخواد بره داره اذیت میکنه

خلاصه که یه شب واقعا حالم بد بود وصل شده بودیم یهو از کانال کولر چنان صدای وحشتناکی اومد همه ...بودیم به خودمون از ترس

از اونجا فهمیدم که این حالتایی که داره بهمون دست میده بیرون ریزی نیست و تحت کنترلیم اومدم بیرون خداروشکر هیچوقتم به اون حالتا برنگشتم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️