2777
2789
عنوان

دندون

71 بازدید | 18 پست

دوستان من رفتم ی درمانگاه دندونپزشکی عصب کشی کردم حالا مونده روکشش

رفتم امروز ب منشیشون گفتم ی نوبت بهم بدید بعد گفتم‌مثل فلان دکتر بداخلاق نباشه گفت اتفاقا اون بداخلاقه اونی ک قبلا رفتی پیشش اخلاقش خوبه

خلاصه ک برای روکش کردن دوسه بار باید برم 

چون چند تا دندون دارم نمیخوام انگیزم بره 

ینی برم پیش اون‌دکتر و بداخلاقی کنه میترسم دگ‌نرم

نظرشما چیه برم یا نرم؟

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم حرفه ای بودنشهبعدم برای روکش چند بار رفتن لازم نیست دوبار میری یکی تراش یکی هم چسبوندن

اونسری سه بار رفتم ی بار رنگ روکشم نبود دوباره عوضش کردن

اونسری سه بار رفتم ی بار رنگ روکشم نبود دوباره عوضش کردن

اها

من انجام دادم دوبار بود ازاون بابت گفتم چون کار روکش دو جلسه هست معمولا

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اهامن انجام دادم دوبار بود ازاون بابت گفتم چون کار روکش دو جلسه هست معمولا

حالا بنظرت برم یا بگم‌پیش همون قبلیه میرم؟

ممنون عزیزم شک داشتم برم‌یا نه

خواهش 

وقتی کارش خوبه برو اخلاقش زیاد مهم نیست 

یه سوال فقط برای تو تراش دادن زدن تو لثه ات؟برای من زدن بی حسی که نزدن اونم زدن خونریزیش بند نیومد

خواهش وقتی کارش خوبه برو اخلاقش زیاد مهم نیست یه سوال فقط برای تو تراش دادن زدن تو لثه ات؟برای من زد ...

برا من اون‌قسمت شکستگیشو تراش داده فعلا تا بعد برم از اون سربیا بزنه ب سردندونم و قالب و ادامه اش اما اون یکیا رو ن ی کنی از دندونم مونده بود هی غذا میخوردم میشکستن دوتا باهم در دو جهت مخالف عصب کشی کردم دگ‌ی کمی مونده بود حالا اینو نمیدونم چطوری عصب‌کشی کنه

برا من تا درد میگرفت میگفتم آمپول میزد ی دونه ازامپولا رو دندونمو شکافت زد وسط دندونم کلا دوسه باره اینجوری برام‌پیش میاد چون‌مجبورم امپول ضعیف بزنم بی حس نمیشه دگ‌دندونمو میشکافتن بزنن تو خوده دندونم

برا من اون‌قسمت شکستگیشو تراش داده فعلا تا بعد برم از اون سربیا بزنه ب سردندونم و قالب و ادامه اش ام ...

آها 

من دوتا روکش کردم بماند سر عصب کشی یکیشون چقدر زجر کشیدم تا پرش کرد (صورتم ورم کرد)بعد که شد روکش بدون بی حسی زد تراشیدش فشار دستش حس میکردم میزد تو لثه خونریزی کرد جوری که پنبه هم جذب نمیکرد بعد قالب گیری که لبم جر خورد تا انجامش داد چیزیم نزاشت روش تا روکش آماده بشه بعدم که یکیشون دکتر تست کرد و اونی که برام روکش گذاشت گفت ته دیگ ،لواشک،ادامس،نوشابه نخور نخ دندون و مسواک نرم و خمیر دندون مریدنت خوبه استفاده کنی که من نخ دندون نمیزنم چون راه نداره لثم زخم میشه

از اون موقع کارش برام سوال بود چرا زد تو لثه ام

آها من دوتا روکش کردم بماند سر عصب کشی یکیشون چقدر زجر کشیدم تا پرش کرد (صورتم ورم کرد)بعد که شد روک ...

برا منم همینجوری بود وقتی میخواست دندونمو برای قالب گیری اماده کنه بدون بی حسی تراش میداد منم برام سوال بود پس گویا اکثریتشون اینکارو میکنن آخه دندون ک عصب نداره اونام واسه همین بی حسی نمیزنن

برا منم همینجوری بود وقتی میخواست دندونمو برای قالب گیری اماده کنه بدون بی حسی تراش میداد منم برام س ...

بی حسی زدن یا نزدنش مهم نیست چون تحملش دارم چندتا دندونم بدون بی حسی انجام شد اما چرا حین تراش دندون اون مته یا هرچی که اسمش هست و من نمیدونم زد تو لثم خونریزی کردحتی خواست قالب گیری کنه نتونست چون خون می اومد نیم ساعت فقط بهم گفت برو( ببخشید) تف کن تا خون بند بیاد اگه هم بند نیومد سرت پایین بمونه بازم با اینکه این کارا کردم فایده نداشت

بی حسی زدن یا نزدنش مهم نیست چون تحملش دارم چندتا دندونم بدون بی حسی انجام شد اما چرا حین تراش دندون ...

اره برامنم لثمو با اون مته میکند چون میدونن درست میشه عین خیالشونم نیس حالا من خواستم عصبکشی کنم داشت مته رو میزد ب دندون بالاییم ک بهش گفتم انگار داشت دندون بالاییمم خراب میکرد شایدم دید اونم نیاز ب عصب کشی داره عین خیالش نبود نمیدونم