2777
2789

میخوام برم دو تا شهر اون ور تر که میشه شهر (رشت) خیلی دوس دارم اونجارو

برم اونجا خونه رهن کنم تنها زندگی کنم... طلاهامو که با پول کار کردنم خریدم و دلم نمیاد بفروشم ولی مول نقد صد میلیون دارم نمیدونم اون صد میلیون و از کجا بیارم چون باید ۲۰۰ حداقل رهن بدم که اجاره کم باشه تو فکرم وام بگیرم ولی تا آماده شه ۶ ماه طول میکشه😟 ولی خب حقوق ها اونجا اینقدر بالا نیست که بتونم بیشتر از دو تومن اجاره بدم 😖

تازه اونم اگه خونه ی ۲۰۰ رهن ماهی دو اجاره پیدا بشه

ولی دیگه این جارو نمیتونم تحمل کنم از خانوادم متنفرم از شغلم متنفرم از اتاقم متنفرم از لباس ها و وسایل بقیه که تو خونست و هیچوقت پیدا نیست وسایل من متنفرم از اینکه تو خونه ای هستم که تنها نیستم و وسایل بقیه هم هست از اینکه مادرم تو همه ی کارام دخالت میکنه متنفرم از اینکه همش مجبورم بودم مادرم و راضی نگه دارم بدون توجه به خواسته های خودم و اون فقط داداشم و حمایت کنه از نظر مالی خسته شدم ۲۰ سال عمر کردم فقط داداشمو حمایت کرد از اینکه همیشه بچه ی خوب خانواده بودم و همه ی فامیل تعریف مو میکنن هم خسته شدم از خوب بودن خسته شدم دیگه نمیکشم

میخوام برم تنها زندگی کنم که خودم تصمیم بگیرم کجا برم سرکار کجا نرم نمیخوام دیگه هیچ کدومشون رو ببینم از همکارانم متنفرم از کوچه های این شهر متنفرم از تک تک خیابون های این شهر متنفرم😖😖😣😣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چیزایی هست که باید بدونم؟

اره قراره خیلی چیزا یاد بگیری 

اول اینکه حتما اول محیط خوب برای خونه پیدا کن با همسایه خوب اولین مهم ترین چیز خونه  اینه چون تو تو بهشتم باشی همسایت بد باشه بیچاره ای

دوم املاکی درست حسابی برو کلاه سرت نزاره ببین کیو بیشتر ازش تعریف میکنن آدم درستی باشه برای کار

بعد تا آنجایی ک میدونم رشت سعی کن خونه انتخاب کنی ک نور گیر خوبی باشه چون همچی کپک میزنه رطوبت گیر برای همجای خونه بخر

هوا بشدت گرم پیشه و پشه زیاد برای پشه دستگاه یا قرص میتونی بگیری

خواستی باز بگم بگو