2777
2789

ولی وقتی از یه وحشی بیشعوررررر سه تا بچه میاری 

حالا یه دونه باز میگم آدم اشتباه کرد میشه یه دونه رو کنترل کرد 

ولی وقتی وحشیه میزنتت  بت بی احترامی میکنه لباس خوب عید به عید برات نمیخره سالی ی بار بت پول نمیده برو واسه خودت آرایشگاه نه نوازشی نه تعریفی نه چیزی بعد میایی مینالی که چرا بدبختممم تو خودت خودتو بدبخت کردی وقتی از یه بی همه چیز سه تا بچه اوردی   چقدر عصبی میشم اینارو میشنوم چقدر حرصی میشم 💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرد دیدم تو تاکسی کار میکنه ولی به زنش میرسه لباس خوب تن بچه هاش میکنه 

یه مرد هم دیدم زورش میاد یه تومن به زنش بده در صورتی که رو پول خوابیده 

خو مورد دوم یه بیشرفه چرا باید یه بیشرفو پدر کرد که چی که فلاکت و بدختیتون بیشتر بشه بابا خدا مغز داده تو رو خدا فکر کنید

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یه بزرگی میگفت قبل از ولی هر چی گفته باشی بی معنیه

البته من نظرم اینه تعداد بچه های هر کس فقط به خودش مربوط نمیشه همه ی آدما حق ندارن هر چقدر دلشون میخواد بچه بیارن

با شما مخالفم.

یه بزرگی میگفت قبل از ولی هر چی گفته باشی بی معنیهالبته من نظرم اینه تعداد بچه های هر کس فقط به خودش ...

خوب نگیم بمون مربوط نیست بشون بر میخوره گارد میگیرن میگن په سگو گربه خوبه 

اره سگو گربه بهتر از تحویل دادن قشر عصبی و فقیر به جامعه اس تو خودت تکلیفت با شوهرت مشخص نی چطور از پس تربیت سه چهارتا بچه میخوای بر بیایی مثلا

تاپیک بغلی رو بخونی حالت از ابن هم بدتر میشه.

زنه میخواد واسه شوهری که حتی با خودش و دختر ش حرف هم نمیزنه چه برسه به محبت ، خرجیه خودش و دخترش رو پدرش  میده و مدام دارن خودش و دخترش کتک میخورن و تحقیر میشن  و زنه از نظر شوهرش شیطانه و هرزه  و زیر خواب این و اون ،آی وی اف کنه تا پسر بباره.

چرا؟.واسه اینکه دلش واسه شوهرش میسوزه که پسر نداره

یعنی تاپیکاش رو بخونی مغزت سوت میکشه

شوهره یه پارانوئید روانیه شکاک بددهن

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
تاپیک بغلی رو بخونی حالت از ابن هم بدتر میشه.زنه میخواد واسه شوهری که حتی با خودش و دختر ش حرف هم نم ...

این جور افراد خودشون روانی هستن مگه وضعیتش نمیبینه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
تاپیک بغلی رو بخونی حالت از ابن هم بدتر میشه.زنه میخواد واسه شوهری که حتی با خودش و دختر ش حرف هم نم ...

از کسی کع تو همچین شرایطی زندگی‌میکنه 

انتظار بالاتر از این نمیره

بخدا دلم میسوزه انگار عادت کردن به اینکه تو فلاکت و بدبختی زندگی کنن 

بگو زن حسابی همین که خدا به این یه بچه داده از سرشم زیادیه اسم پدر روش پسر بیاری که بشه یکی مثل باباش وارث گوه اخلاقیایه باباش🤦‍♀️

این جور افراد خودشون روانی هستن مگه وضعیتش نمیبینه

قطعا 

اونجا هم بهش گفت یا ازول مریض بودی یا زندگی با مرد دیوانه مرییضت کرده.

و گرنه ابن حجم از حماقت بعیده

بعد از ۱۶ صفحه که کاربرا منطقی راهنماییش کردن هم آخر حرف خودش رو زد که باز دوباره به شوهرم التماس میکنم این دفعه بریم ای وی اف که قطعا پسر بشه..

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
از کسی کع تو همچین شرایطی زندگی‌میکنه انتظار بالاتر از این نمیره

اینکه با اون همه توهین و تحقیر باز هم میگفت دلم واسش میسوزه که پسر نداره فقط میخواستی سرت رو بزنی به دیوار