2777
2789
عنوان

مامانم بچه رو هلاک کرد

490 بازدید | 14 پست

مثلا رفته قهر . بابامم از روزی که رفته قهر بچه ها رو نشونش نمیده. خواهر برادرم با مادربزرگ پدریم می‌مونن 

حالا امروز مامانم پاشده رفته خواهر کوچیکم رو دیده . بچه  تازه عادت کرده بود بدون مامانم بمونه اصلا بند نمیشد یکسره جیغ می‌کشید بهونه می‌گرفت. یکی دو روز بود اروم شده بود که دوباره رفت نیم ساعت بچه رو دید . بهش میگم اخع نیم ساعت دیدنت برای اون بچه که فایده نداره فقط دوباره اذیت میشه بعد رفتنت 

از یه طرفم میگه به مادربزرگم گفته که به بابام نگه . اخههههههه مگهههههههه میشهههههههه من مطمئنم همون لحظه به بابام خبر داده بابامم عصبی شده . یکم نرم شده بود شاید میرفت دنبالش شایدم بچه ها رو خود بابام می‌برد براش ولی اینطوری عصبیش کرده مطمئنم وضعیت بدتر میشه 

@niniyar‍ 

,این کاربر زن زن و مادر. ک کل تاپیکاش توهین به مادر مظلومش هست رو تعلیق کنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابات مشکل داره واقعا

خود استاتر هم مشکل داره یه نگاه به تاپیکاش بنداز

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
@niniyar‍ ,این کاربر زن زن و مادر. ک کل تاپیکاش توهین به مادر مظلومش هست رو تعلیق کنید

سلام کدوم کاربر

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام کدوم کاربر

استاتر 

یه نگاه به تاپیکاش بندازید 

مامانت چطور طاقت میاره بچه رو ول میکنه میره هرچی هم زندگی سخت باشه بچه جون ادمه شبا چجوری میخابه مام ...

خواهرم بچه خوبی نیست اذیت میکنه 

مادربزرگم با دایی مجردم باهم زندگی می‌کنن حوصله بچه ندارن مخصوصا این بچه 

خود استاتر هم مشکل داره یه نگاه به تاپیکاش بنداز

واقعا درک نمیکنم تو این موضوع جای اینکه پشت مادرش باشه داره از باباش حمایت میکنه

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

واقعا درک نمیکنم تو این موضوع جای اینکه پشت مادرش باشه داره از باباش حمایت میکنه

خودش بارها باعث دعوای پدرش با مادرش شده و کاری کردن فراری شده 

طفلی نه از شوهر شانس آورده نه از بچه

خدا کنه فیک باشه