2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام #عسل ازچند ماهگی می توانیم به بچه هابدهیم؟؟

Dr Tavakoli:

بعضی پزشکان معتقدند که زیر یکسال و بعصی زیر 2 سال عسل نباید داد اما از نظر من میتوانید حتی از شش ماه بدهید

البته از حدود 2قطره شروع و به تدریج اضافه کنید تا به چند قاشق چایخوری در روز برسید. عسل شفا دهنده است و منبع نیرویی بسیار عالی برای رشد و مقابله با بیماریها است. من حدود 20 سال است به بیماران توصیه می کنم و تابحال یک مورد هم نبوده که ناراضی باشد. هر کس عمل کرده سود برده است. چون توصیه اسلام‌است.

mahor.

من دادم #عسل خداروشکر مشکلی پیش نیومد پ میتونم از الان هرروز  بدم

دکتر توکلی:

این بیان اسلامه که عسل شفا دهنده است و در اسلام از نوزادی نیز عسل تجویز شده است.

من حدود 20 ساله عسل را تجویز می کنم و مشکلی ندیدم و هیچ بیماری شکایت نکرد. و من با خیال راحت به همه تجویز کردم کسانی که پذیرفته اند و انجام داده اند سود کردند و هیچ عارضه ای هم ندیدم.

گزارشاتی در طب کلاسیک آمریکایی هست که میگوید بوتولیسم می دهد برای همین میگویند زیر یک سال ندهید. اما من قبول ندارم چون هر چیزی میتواند آلوده به این سم بشود.   این خاص عسل نیست

سلام آقای دکتر دختر یکسال ونیمه دارم من عسل طبیعی طبیعی گرفتم براش بعد اون آقای عسل فروش بهم گفت که چون خیلی طبیعی تا دوسال بهش نده میخواستم بدونم نظرتو ن چیه بدم بهش یا ندم مممون

دکتر توکلی متخصص کودکان:

سلام اون به #عسل خودش شک داشته یا تحت تاثیر صحبتهای دکتر ها قرار گرفته بسیادی از پزشکان عسل را در زیر یک سال یا 2 سال ممنوع می دانند و بیماران خود را از این ماده شفابخش و بسیار مفید برای رشد و حفظ سلامتی محروم می کنند

بچه از ۱ سالگی همه چی مجازه بخوره

ممنون عزیزم. دختر من یک سال و نیمه بعضی ها میگن بده بعضی ها میگن نه. به دختر اولم دو سه سالگی دادم فکر کنم... ولی سر این یکی میگن بده بخوره هیچی نمیشه... سوال بود برام ممنون❤️