2777
2789
عنوان

من از بارداری خیلی میترسم

141 بازدید | 10 پست

از سالها پیش همینجوری بودم هروقت بهش فکر میکردم حس خفگی و ترس شدید بهم دست میده . خیلی ناراحتم که اینجوری میترسم . بقیه رو میبینم که دو سه تا بچه راحت آوردن غبطه میخورم بهشون . وقتی فکر میکنم یک موجود زنده داخل بدنم داره رشد می‌کنه و اگه من بترسم هردومون به خط میفتیم بیشتر میترسم انگار یک جور حس میکنم که جایی گیر کردم . واقعا کسی هست مثل من باشه یا بوده اینجوری که حامله شده و دیده نه اونقدرها هم سخت نیست ؟؟ این ترس من طبیعی نیست هست ؟

متأهلی ؟ 

بنظر من طبیعی نیست. همه ی خانوما نگرانی دارن ولی کسی ترس شدید نداره. با دکتر صحبت کن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترست طبیعی نیست از اول خلقت این همه زن این دورانو گذروندن و حاضرن باز هم باردار بشن منم دو تا باردار ...

گفتی دوران سختیه . چه سختی داره میشه بگی ؟ من میترسم به بدترین چیزا فکر میکنم 

گفتی دوران سختیه . چه سختی داره میشه بگی ؟ من میترسم به بدترین چیزا فکر میکنم

بدترینی وجود نداره من بعد از دو تا بارداری اگه بچه می خاستم حاضر بودم دوباره باردار بشم . سه ماهه اول اگه ویار داشته باشی خوب بو اذیتت می کنه غذا درست نمی تونی بخوری که البته همه ندارن بعدشم بالاخره کمردرد ، احساس سنگینی و ..‌‌.. باورت میشه که چند سال گذشته سختی هاشو یادم رفته فقط یادمه شبا تا صبح چند بار بیدار میشدم بالاخره سختی داره اما سختیش شیرینه جوری نیست که ازش بترسی

بدترینی وجود نداره من بعد از دو تا بارداری اگه بچه می خاستم حاضر بودم دوباره باردار بشم . سه ماهه او ...

مثلا اینجوری نبودین که یکدفعه افکار منفی بیاد تو سرتون یا استرس شدید بگیری ؟ از اینکه چه جوری بدنیا بیاری یا فکر اتاق عمل و اینا وحشت کنید؟ 

مثلا اینجوری نبودین که یکدفعه افکار منفی بیاد تو سرتون یا استرس شدید بگیری ؟ از اینکه چه جوری بدنیا ...

نه اصلا هیچ استرسی بابت زایمان یا ترس از اتاق عمل نداشتم اتفاقا اتاق عمل بسیار هم  راحت بود از نظرم تنها فکر مادر تو بارداری سلامت فرزندشه