2777
2789
عنوان

صاحبکار لوس

65 بازدید | 10 پست

بچها من رفتم سرکار یجایی 

دوهفته ای شد

بعدش صاحبکارم از من ی شیش هفت سال بزرگتر بود پسر بود

بعدش این اقا خیلی شلخته بود و من فقط فروشنده نبودم خیلی چیزا میفتاد گردنم برا کار کردن

بعد این شب اخر نون قندی گذاشته بود رو صندلی من برداشتم گذاشتم زیرمیز بش گفتم ک گذاشتم اینجا بعد گفت

بردارین بخورین مامانم درس کرده منم چون عصابم خورد بود از دستش گفتم مرسی شما بخورین بزرگ شین بعد سر این حرف پیام داد ک من رفیقم میخاد بیاد جای شما و نیاین شما منم گفتم باش موفق باشینو شماره کارت دادم برا تسویه

حالا دلم میخاد وقتی پولو زد و رسید داد ازش تشکر کنم بعدم بگم نون قندی روزی یدونه فراموش نشه😂

نمیدونم واقن حرصم گرفته میخام برا اخرین بار یچیز بش بگم ک انقد بچعو بیجنبس

نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداتوشکر کن راحت شدی ازش

ببین بی مسئولیت هروقت دلش میخواست میومد در مغازه از اونورم سیگاراش همیشه تو مغازه و کلا رو مخخخخخخ بعدم با ی حرف سریع اینکارو کرد منم میخوام کنایمو بش بزنم برا بار اخر

خب من دلیل اینکه یهو بهش گفتی بزرگ بشید رو نمیفهمم

پایین الان توضیح دادم چرا اینو گفتم

چون بی مسئولیت بود سیگاراشو میریخت تو مغازه از اونور هروقت عشقش میکشید میومد مغازه یا مثلا کلی گونی لباس میریخت وسط ک من بردارم منم باربر ک نبودم فروشنده بودم

ببین تو هم باید مثل خودش رفتار میکردی هرچی بیشتر کار کنی ازت بیشتر کار میکشن‌ باید تو ام بجه بازی در ...

این تازه یکساله مغازع زده اصلا تجربه نداشت برای صاحبکار بودن اگه اینکارم میکردم باز میگفت نیا کارو بلد نیسی این یکیو میخواست ک همه کار کنه خودش راحت باشه برا همین الان حتما بعد واریز حقوق تیکه رو دوباره میندازم سر دلش ک تا اخر عمر نون قندی خورد یادم بیفته

این تازه یکساله مغازع زده اصلا تجربه نداشت برای صاحبکار بودن اگه اینکارم میکردم باز میگفت نیا کارو ب ...

آره یچی بگو بسوزه تو که دیگه نمیبینیش😂

ولی زیاد کار کنی کار میکشن‌ ازت از من گفتن

hope is dangerous thing for a woman like me to have