2777
2789
عنوان

دوست داری آخرین لحظه موقع مرگ کیو ببینی و بمیری

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 32 پست
خدا حفظش کنه.ولی من دوست ندارم تو اون لحظه عزیزترینم پیشم باشه چون من راحت میشم اما اون بابت اون لحظ ...

ممنون 

🥲آخه آدم دل تنگ میشه 

چند وقت پیش خاب دیدم دارم میمیرم هعی میگفتم دخترم بیارید بببنم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

همسرم

دوس ندارم بچه هام مرگ مادرشونو ببینن و این لحظه برای همیشه رو قلبشون سنگینی کنه.دلم میخواد همسرم کنارم باشه و بچه هامو بهش بسپرم و مطمئنم کنه همیشه مراقبشونه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خدا نکنه چرا بمیریم این همه فکرای خوب مرگ چرا آخه ؟بگو دوس دارم دخترم و تو تور سفید ببینم

اونم دوست دارم

ولی خب مرگ حقه دیگه 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

ممنون 🥲آخه آدم دل تنگ میشه چند وقت پیش خاب دیدم دارم میمیرم هعی میگفتم دخترم بیارید بببنم

عمرت طولانیه ان شالله عروسش میکنی موقع زایمان پیشش می ری کمکش میکنی بزرگ شدن نوه هات رو میبینی☺️

.

نمیدونم شاید دوست دارم ائمه رو بیینم و شوهرم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
تو بغل بهترین عشق زندگیمعشق سابقم

از عشق متنفرم 

منماما عشق رو بهم یاد دادو دوست دارم اون کنارم باشه حتی مادرم نه فقط عشق خودم

عشق ادمو کور می‌کنه🥲لعنت

نه دوره کور شدن من تموم شده چشامو وا کردم دیدم چه اشتباهی کردم از دستش دادمباهاش دوستم ولی خب دوست و ...

بعضی وقتا خیلی دیر میشه 

خب چته تو چرا انقد غمگینی بخدا همه همینن منم دلم میخواد بمیرم فکر نکن همه بدبختی های عالم فقط سر تو خراب میشه بخاطر شوهرت اذیت میشی؟؟ 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

خب چته تو چرا انقد غمگینی بخدا همه همینن منم دلم میخواد بمیرم فکر نکن همه بدبختی های عالم فقط سر تو ...

آره همش تقصیر اونه