2777
2789
عنوان

وام بلو بانک

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 24 پست
من که کارت بلو بانک ندارم اهان منظورتون همون کارتی که بعد از ثبت نام میاد دم خونه

بله . باید از اون کارت بلو استفاده کنی که شامل وام بشه

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه امروز برنامشو نصب کردم چند روز بعد نصبش کارت میاد ؟

حدود یکهفته ده روز

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
برای یه دانشجوی بدبخت چرا خوبه

ببین یه اپلیکیشنی هست وقتی نصب میکنی همون اولش 5 سوت طلا بهت میده هرینفرم دعوت کنی 10 سوت بابت هر ینفر میده ینی 112 هزارتومن تو که دانشجویی خیلی برات خوبه میتونی خیلیا رو دعوت کنی

یعنی تا۱۰روز نمیتونم واسه وام ثبت نام کنم ؟ و اینکه من خوابگاه میمونم خونمون نیستم خودشون آدرس میگیر ...

میتونی ادرس خوابگاه رو بدی

میتونی ادرس خوابگاه رو بدی

اهان خیلی ممنون عزیزم 

فقط یه سوال اگه من ۳ ماه بعد این ۱۰ تومن رو بگیرم فکر کنم بازپرداختش ۶ ماه باید اون ۶ ماه رو پرداخت کنم تا بتونم  باز وام بگیرم ؟ یعنی نمیشه اون ۶ ماه رو بکنم ۳ ماه بعد یه وام بیشتر از ۱۰ تومن مثلا ۲۰ تومن بگیرم ؟

اهان خیلی ممنون عزیزم فقط یه سوال اگه من ۳ ماه بعد این ۱۰ تومن رو بگیرم فکر کنم بازپرداختش ۶ ماه بای ...

سلام ببخشید دیر جواب دادم

باید شش ماه تمام بشه بعد دوباره وام بگیری