2777
2789
عنوان

ب معلم دخترم چی بگم دلم خنک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 23 پست

اگر حقیقت گفته که دیگه جای بحثی باقی نمیمونه 

ولاغیر که تا الان باید دست خط دخترتون طبق تکالیف قبل شناخته باشند تهمت باشه با ادب و احترام برید شرمندشون کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یعنی خط دخترت رو نمیشناسه ؟ خوب ورق میزد صفحه های قبل رو بهش نشون میداد که خطش تو کل دفتر همین بوده

بعضی روزا تو کلاس عجله میکنه خوب نمینویسه تو خونه با حوصله مینویسه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس ببین چقدر استعداد دخترت بالاست که فکر می‌کنه تو نوشتی. یادمه کلاس پنجم از بس خوشم بالا بود معلم تعجب میکرد می‌گفت مادرت سر بارداری میگو خورده؟ حالا این مال کی هست مال سال ۷۵

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بعضی روزا تو کلاس عجله میکنه خوب نمینویسه تو خونه با حوصله مینویسه

عیبی نداره ، پس کل مشقاش با همین خط بوده ، ممکنه بعضی وقتا توی کلاس هم دست خطش همین بوده ، برو مدرسه حضوری صحبت کن باهاش ، البته نه با دعوا که لج کنه با دخترت و کل سال اسیر بشی . محترمانه صحبت کن و تنهایی ( دخترت اونجا نباشه که معلمش جلوی بچه گارد نگیره ، دو تا آدم بزرگ محترمانه با هم حرف بزنید )  خط های قبلی دخترت رو بهش نشون بده و بگو که خیلی ناراحت شده دخترت .

چون اگه حل نشه قضیه ممکنه تا آخر سال هر بار پیش بیاد ، پس حلش کن و بذار معلم خودش یه جوری از دل دخترت دربیاره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اگر حقیقت گفته که دیگه جای بحثی باقی نمیمونه ولاغیر که تا الان باید دست خط دخترتون طبق تکالیف قبل شن ...

زنگ زد الان حتی بردم دفترشو ب همکارام نشون دادم باورم نمیشه دست خط خودشه من چی بگم بنظرت بهض

عیبی نداره ، پس کل مشقاش با همین خط بوده ، ممکنه بعضی وقتا توی کلاس هم دست خطش همین بوده ، برو مدرسه ...

الان زنگ زد گفت حتی دفترشو بردم نشون معلمای دیگمم دادم

پس ببین چقدر استعداد دخترت بالاست که فکر می‌کنه تو نوشتی. یادمه کلاس پنجم از بس خوشم بالا بود معلم ت ...

ممنون از لطفت اره درس و هوشش خوبه فقط یکم عجوله

زنگ زد الان حتی بردم دفترشو ب همکارام نشون دادم باورم نمیشه دست خط خودشه من چی بگم بنظرت بهض

بهشون می‌گفتید بجای زود قضاوت کردن بدون اینکه تو روحیش بخوره 

یک خط ،متن میگفتی کنار خودت بنویسه مقایسه میکردی  

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍