تمرین داستات نویسی داشتن کلاس دومه دخترم ی چندتا داستان کوتاه نوشته بهش گفته اینارو مادرت نوشته اینا دست خط مادرته از دخترم قبولش نکرده بنظرتون چ جوری حالشو بگیرم یکم خنک بشم
لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه
اگر خودت ننوشتی بهش توضیح بده که براش قابل قبول باشه
اگه نوشتی که حرف بدی نزده
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
اگه واقعا هم داستان هم دستخط متعلق به دخترته باید خیلی خوشحال بشی. شاید واقعا خیلی خوب نوشته و معلم شک کرده. خوبه که اینجوری استعدادشو شناختی. به نظرم به معلم توضیح بده یا بخواه جلوی خودش از دخترت بخواد که یه داستان بنویسه.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)