2777
2789

پیش دبستانیا تعطیلن فقط

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما دو روز تعطیل شدیم تبریز هستیم هوا خیلی آلوده هست بخاطر نبود بارش هاست

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اهواز..کامل تعطیل کردن این دو روزو..ابانم فقط دوسه روز اول رفتن..دیگهدحالم بهم میخوره از مجازی

افتضاحه این مجازی . بچه ها هم هیجی نمیفهمن . فقط مادرا اذیت میشن همین 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
شهر ما گفتن بدلیل شیوع آنفلانزا . ولی چرته همه مردم تو خیابونا هوا عالی آفتابی و گرم

نه راست میگن شدت انفلانزا خیلی بالاست این که مردم تو کوچه ها هستن دلیل بر این نیست 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
وای یعنی تبریزم تا الان بارون نیومده؟؟؟؟

نه بابا کدوم بارون هفته پیش در حد چند قطره بارید به قول دوستم میگفت مامانم میگه اگه من گریه میکردم اشک چشام از این بیشتر بود ما این موقع ها برف داشتیم الان بارون نیست چه برسه برف