moshvertahsili مدیر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 عنوان مو بلند تا چه حد خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 42 پست موهام 95 سانت تا بالا زانوم تقریبااحساس میکنم شبیه چادر رو سرممم با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍 1404/09/01 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 وسط کمر تقریبا وسط کمر خیلی کوتاه با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 نگهداریش سخته.. وگرنه خوشگله.. میتونی بفروشی اره ولی گفتن بخوایم کوتاه کنیم باید پسرونه کنی با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 مو باید اول سالم سالم باشه اندازه ش مهم نیست خیلی هم عالی با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 ماشاالله چه موهای بلندی فداتشم با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 تا رو باسن قشنگه اره نظر خودمم همینه با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 😂😂😂 از باسن به پایین دست و پا گیر میشه ولی جذابه من خودم تا کمرم میخوام بشه بیشتر از اون نمیخوام تا باسن خیلییی خوشگل بعد اون واقعا چرته من حتی دستشویی رفتن هم برام سخته🤣🤣🤣 با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 من تا پایین کمرم هست ولی حس میکنم بلند تر بشه برای بعضی جاها سخته اره دقیقا ولی تا باسن خیلی اوکی هم زیباس هم دست و پاگیر نیست با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 نه دیگه در اون حد 🤦🏻♀️ البته راستشو بخوای من خودم اعتقادی به فروش مو ندارم اخه شنیدم بعضیا این مو ... نمیدونستم اینو چه ترسناککمن نهایت 20 سانتش کوتاه میکنم نه بیشتر گففتن پسرونه کنی ازت 190 میلیون میگیریم با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 شامپو چی می زنی؟ هیچی ارثی با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 نرم کننده هم میزنی ک تو هم گره نخورن؟ گره نمیخوره خیلی لختهولی اره گاهی اوقات میزنم با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 خیلی زشته .فقط تا وسط کمر وسط کمر مناسب سن بالا 35 ساله برای 19 سال بلند قشنگتره با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 664 اره منم خودم شنیدم پرام ریخت.. از یه ادم مطمئن هم شنیدم.. از اینجا مستقیم نمیره میره یه کشور مثل ترک ... تازه میگفتن اگه دعانویس هم بدن اثرش برای کسی که مو فروخته با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
خاتون۰۰۰ عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 6096 وسط کمر مناسب سن بالا 35 ساله برای 19 سال بلند قشنگتره نهایت تا بالای باسن .بلندر خیلی زشت میشه من اتفاقا تو عروسی دیدم اصلا زیبایی نداشت
awaaaaaaaa عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 12182 مال من تا وسط کمرمه اما حس میکنم تا نزدیک بالای باسن قشنگه