2777
2789
عنوان

بیاین از این برخوردرو بگم

123 بازدید | 14 پست

دیروز به زن داداشم پیام دادم گفت خوبی فهیمه جون حال خواهرت چطوره چون مریضه خواهرش اونم گفت سلام خوبه ممنون قبلا از من تشکر میکرد که مرسی جویای احوال شدی هیچی نگفت برخوردش انگاری سرد بود شما چیکار میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تشکر چه حالی میخواد اخه رفتارش با قبل دارم مقایسه میکنم

خب انقد پر توقعی نمیپرسیدی حضوری میپرسیدی یا تماس میگرفتی

من خودم وقتایی ک حوصله نداشته باشم با حالم خوب نباشه سرد برخورد میکنم

شاه دخت شیراز👸🏻🌹

متاسفانه اینجور ادم دور و برم زیاده

از دست خانواده همسرم دلم‌میخاد سرمو بکوبم ب دیوار ولی همیشه سعی کردم کاراشون برام مهم نباشه ک سلامت روانمو از دست ندم

شاه دخت شیراز👸🏻🌹

یه تشکر چه حالی میخواد اخه رفتارش با قبل دارم مقایسه میکنم

خب شاید دوست داشته یه تلفن بهش میزدی............من خودم به شخصه فامیل نزدیک بهم پیام بدن احوالپرسی یا تبریک اینا بگن ناراحت میشم

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
خب انقد پر توقعی نمیپرسیدی حضوری میپرسیدی یا تماس میگرفتیمن خودم وقتایی ک حوصله نداشته باشم با حالم ...

چند بار زنگ زدم جواب نداده یکبار زنگ زدم با من دعوا داشت بجای اون حالمو بپرسهئ تو جنگ تهران بر عکس من زنگ زدم هیچ تازه حرف هم ازش شنیدم

خب شاید دوست داشته یه تلفن بهش میزدی............من خودم به شخصه فامیل نزدیک بهم پیام بدن احوالپرسی ی ...

عزیزم خودم شعورم میرسه با من بد رفتار کرد اینجا به یکی از دوستان هم گفتم دیگه بعد اون زنگ نزدم. مادر شوهرم فووت  شد حتی یه زنگ تسلیت بهم نزد و چهلم مراسم نیومد ابرومو برد