2777
2789

مهماندارا الان تایم استراحتشونه

چشم بند زدن میرن برا خاب ظهرگاهی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خود مهماندار میگقت از لحاظ تجاوز و دست زدن چشم بد 

زیاده . 

البته نمیدونم همه جا اینطوریه یا نه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده منم بابت همین موضوع مخالفن

پس چرا میخوای بری ؟ 

دوست داری تمام پول در میاری بدی تراپی ؟ 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

برای یه حرفی که از صحت یا کذبش اطمینان ندارم نباید چشممو رو علاقم ببندم

کذب نیست میگم که با خود مهماندار حرف زدم  حالا حرف خود مهماندارا رو قبول نداری یه چیز دیگس .

ولی نمدونم ایرلاین ها همه همینجوریه یا نه ولی کدش میزنم بیشترش همینطوره 

شما مهماندار دارید تو خانواده؟

ن سیسی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
کذب نیست میگم که با خود مهماندار حرف زدم حالا حرف خود مهماندارا رو قبول نداری یه چیز دیگس .ولی نمدو ...

ا ون جو ری باشه پشت سر پر ستار  و زن راننده تا کسی  و ا رایشگر ... حرف هست 

یعنی هیچ‌کس نره تو این شغل ها ؟ 

سلام مهماندار نداشتيم اما داماد يكي از فاميلامون خلبان بود و هرروز با مهماندارا در حال خيانت بود كه جدا شدن. ميگفت كلا محيط كارش سالم نيست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

قبلا خیلی سخت میگرفتن. مهماندارا از لحاظ فیزیکی و ظاهری و رفتاری و... باید ایده‌آل میبودن و حقوق خوبی هم داشتن. الان هیچی جز پارتی ملاک نیست و درامدش هم کمتره.

دست درازی هم نمیکنن مگه فیلم فارسیه!!! مامور امنیت پرواز همونجا خفتش نکنه به محض فرود با دستبند میرن به استقبالش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ا ون جو ری باشه پشت سر پر ستار و زن راننده تا کسی و ا رایشگر ... حرف هست یعنی هیچ‌کس نره تو این شغ ...

من گفتم پشت سر ؟ 

مهماندار تهران گفت خودش گفت ازار جنسی وجود داره 

حالا هر کسی دوست داره میتونه بره من تجربمو گفتم هر کس خودش مختاره

من گفتم پشت سر ؟ مهماندار تهران گفت خودش گفت ازار جنسی وجود داره حالا هر کسی دوست داره میتونه بره من ...

شما خو دت تجربه کردی اخه پر ستار ها هم می گن تو شیفت شب تجا وز هست 

چه می دو نم منظور م این هست فساد همه جا هست ربط به شغل نداره مثل عکس ها یی که از مقامات عالی ر تبه کشور پخش شد ه