2777
2789
عنوان

بچه دوم

158 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من یه بچه۴ساله دارم و دارم از فکر اینکه بچه دوم بیارم یا نه دیوونه میشم کسایی ک بچه دوم آوردین اوضاعتون چطوره؟من میترسم از نظر اعصاب و روان کشش نداشته باشم و اینکه بعدا بزرگ بشن نتونم اون جور ک باید بهشون ازنظر مالی رسیدگی کنم و کامل تامین باشن ممنون میشم نظراتتون رو بگید

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خونه ماشین حقوق بالای پنجاه شصت اگه داری تازه میتونی ب این فکر کنی که اعصابشو داری بیاری یا نه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

خونه ماشین حقوق بالای پنجاه شصت اگه داری تازه میتونی ب این فکر کنی که اعصابشو داری بیاری یا نه

به نکته مهمی اشاره کردی خونه ماشین داریم اما حقوق بالا۵۰/۶۰نه

من بیشتر میترسم بچم تنها باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا در این اوضاع اقتصادی اگر می خواستم بچه دوم بیارم نمیاوردم 

اما در شرایط عادی من چون خودم با اهتلاف سنی کم بچه آوردم توصیه نمی کنم تا بچه اول 7 سال نشده دومی رو بیاری

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

دختر من ۸ سالشه مادرشوهرم تازگیا گیر داده یکی دیگه بیارید بچه تنها نمونه در آینده ولی شوهرم راضی نیست واقعیت خودمم اعصاب و حوصله ندارم دیگه بخوام یکی دیگه رو بزرگ کنم تازه مسائل اقتصادی هم یه طرف

و صــبر عادت ماست...❤🦋

والا در این اوضاع اقتصادی اگر می خواستم بچه دوم بیارم نمیاوردم  اما در شرایط عادی من چون خودم ...

من با خواهرم۱۰سال فاصله داریم اصلا به کارهم نیومدیم براهمین دوس دارم اگه قراره بیارم زودتر بیارم اما خیلی ترس اوضاع اقتصادی رو دارم میترسم بعدا نتونم خوب بهشون رسیدگی کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر من ۸ سالشه مادرشوهرم تازگیا گیر داده یکی دیگه بیارید بچه تنها نمونه در آینده ولی شوهرم راضی نیس ...

دقیقا منم مشکلات شمارو دارم گیرکردم واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منم مشکلات شمارو دارم گیرکردم واقعا

من که شوهرم اصلا راضی نیست 

ولی بنظرم تو این شرایط اقتصادی جامعه اینکه آینده ی همین یدونه بچه مون هم رو هواست بچه دوم بی عقلیه محضه مگر اینکه خیلی تو رفاه باشی و به قول دوست بالایی حقوق ۶۰ به بالا داشته باشی....منم نمیخوام از ته دل بچم تنها بمونه ولی خب...

و صــبر عادت ماست...❤🦋

من که شوهرم اصلا راضی نیست  ولی بنظرم تو این شرایط اقتصادی جامعه اینکه آینده ی همین یدونه بچه ...

حالا شوهرمن میخواد من نه یعنی من خیلی دودلم نمیدونم چیکارکنم همش ترس تنهایی بچمو دارم اما خب خواهربرادریایی ک باهم دشمنن هم زیاد دیدم میگم ازکجا معلوم بعدا اینام اینجور نشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778
2791