2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای الان خیلی خیلی زوده...دختر من ۱۵ ماهشه راه نمیر۶ بردم دکتر...بهش دوتا آمپول داده ویه شربت.

وای اخه‌چرا، اگه یوقت مشکل جسمی نداره الکی بهش دارو ندید راه میره هنوز که دیر نشده، ولی تین داروها اکثرا هورمونیه و رو هورمونای بچه تاثیر میذاره

وای اخه‌چرا، اگه یوقت مشکل جسمی نداره الکی بهش دارو ندید راه میره هنوز که دیر نشده، ولی تین داروها ا ...

مشکل جسمی نداره ...من گفتم به پدرشم ودکتر.که دخترم کلا یکم تو کارهاش تنبلی میکنه زمان بره همه کارهاش...دکتر هم گفت چیز خواستی نیس..دوتا آمپول دی وکلیسم.وشربت کلسیم هستش...

الان که خیلییی زوده، ولی در مورد راه رفتن بچه اصلا عجله نکنید چون تا بدنش سفت نشه و نتونه کمرش رو نگه داره ایستاده کردن و نشوندنش روی استخوانش و ستون فقراتش تاثیر میذاره، بذارید خود بچه هر موقع خواست خودش راه میره، بچه ها هم با هم فرق دارن اصلا با کس دیگه مقایسه نکنید

میدونم زوده منظورم این بود که چه علایمی داره بشه فهمید که وقتش میتونن راه برن من بچم خیلی تقلا میکنه یعنی پاهاش و محکم میزنه به زمین .روی دوتا پاشم که نگهش میداریم میتونه سفت خودش بگیره پاهاشم به پاهای من میزنه و خودش و میکشه با قدرت به سمت عقب

مشکل جسمی نداره ...من گفتم به پدرشم ودکتر.که دخترم کلا یکم تو کارهاش تنبلی میکنه زمان بره همه کارهاش ...

به نظرم سنش برا این داروها خیلی کمه، خدا رو شکر مشکلی نداره بهش ندید معدشو ممکنه اذیت کنه، بازم هر جور صلاح خودتونه، من خودم دو تا بچه دارم سعی میکنم خیلی‌کم دارو بهشون بدم

به نظرم سنش برا این داروها خیلی کمه، خدا رو شکر مشکلی نداره بهش ندید معدشو ممکنه اذیت کنه، بازم هر ج ...

من زیاد دوس ندارم.فقط همون آهن وآد میدادم بهش...بیشتر اطرافیان اذیت میکنن که فلانی با این سن میدوه...دخترت مشکل داره حتما..

میدونم زوده منظورم این بود که چه علایمی داره بشه فهمید که وقتش میتونن راه برن من بچم خیلی تقلا میکنه ...

خب بعضی بچه ها هستن زودتر از بقیه راه میفتن، برادر من ۹ ماهگی کامل راه رفته، علامتش همینه که وقتی نگهش دارید کمرش زانوهاش خم نشه، بتونه خودشو سفت نگه داره ، خودتون باید ببینید که بچه اذیت نمیشه ، بچه ها قبل راه افتادن میتونن از جایی بگیرن واستن، مثل میز و مبل این شاید یکی از علایم باشه که بچه خودشو میتونه نگه داره، کلا به نظرم بزرگترا کاری نباید بکنن بچه خودش بخواد از جایی میگیره و وا میسته، وقتی دیدید اینکارو کرد باهاش تمرین کنید که بتونه بدون کمک راه بره

من زیاد دوس ندارم.فقط همون آهن وآد میدادم بهش...بیشتر اطرافیان اذیت میکنن که فلانی با این سن میدوه.. ...

این حرفا بیشتر ادمو اذیت میکنه دختر من و با اینکه میدونن چقدر تو زایمان اذیت شد و چقدر بستری شد و قرص قوی داره میخوره واسه تشنجش ولی بازم هی میپرسن 

من زیاد دوس ندارم.فقط همون آهن وآد میدادم بهش...بیشتر اطرافیان اذیت میکنن که فلانی با این سن میدوه.. ...

امان از حرف مردم، از من به شما نصیحت در مورد بچه با هیچکس تعارف نداشته باشید کاری که فکر میکنید درسته رو انجام بدید، حرف اطرافیان همیشهههه هست اگه بخواد به حرف اونا زندگی کنید اسایش براتون نمیمونه، کارتونو بکنید اگه حرفی زدن محترمانه بگید که اینکار درسته و صلاح اینه، بگیدم بچه ها با هم فرق دارن