گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 عنوان گوووه توش 76 بازدید | 5 پست اهنگ میشنوم گریه میکنمفیلم میبینم گریه میکنمادم میبینم گریه میکنمفیلم میبینم گریه میکنمهر غلطی میکنم اشک جلوتر از من داره میرهبتمرگ تو چشم خبوای خسته شدم خدایا کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون 1404/09/01 | 12:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 هر غلطی میکنم گریه م میگیرهباشگاه میرم کتاب میخونم دانشگاه میرم حرف میزنم و...همش گریه کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 ارزشی یوخدی گوزلریوی یاشلاندیراسان بولورم💔🥲ارادی نیس تا میخوام کاری کنم ناخوداگاه اشکم میریزههی میگن چیشدع میگم هوا باد بود خاک رفت تو چشمم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 18767 بولورم💔🥲ارادی نیس تا میخوام کاری کنم ناخوداگاه اشکم میریزههی میگن چیشدع میگم هوا باد بود خاک رفت ت ... دلت نازکه زیادی هوای همو داشته باشیم
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 دلت نازکه زیادی خیلی کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون