2777
2789

بی دلیل سر هیچ و پوچ با ما دعوا بحث همش قهر اخم تخم داره دردشو نمیدونیم شب دوساعت میاد خونه بچه میگه نقاشی بکشیم یا مشق نشون میده یجوری سرش داد میزنه الکی سر چرت پرت .با من ک کلا همیشه قهره حرفای واجب فقط

سر بچم انقد داد میزنه همسایها عاصی شدن از دسش .منم دخترمو پر کردم امد دوباره داد بزنه سر بچه دخترم گف خجالت بکش چطور بابایی هستی همه دخترشونو ناز میکنن بدس میبرن تفریح تو فقط مارو اذیت میکنی داد میزنی اگ مارو نمیخای برو تنها زندگی کن ماهم دوس نراریم همش داد بزنی قهر کنی .شوهرم خفه شد تا موقع خواب هیچی نگف رف گرف خابید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب کاری کرد ولی یادت باشه نذاری دیگه کارشو تکرار کنه چون کم کم عادتش میشه و توروی خودتم برمیگرده و ازهمین پدرهم دیگه حساب نمیبره ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

چقدر این داستان رو درک کردم 😭😔

اما باز هم همین که تک فرزنده جای شکر داره 

بابام با من و خواهرم که همش بد رفتاری می کرد با مامانمم همیشه دعوا داشت زن بیچاره هیچی بهش نمی گفت ولی اون همش قهر می کرد و دعوا راه می انداخت ولی وقتی داداشم رو میدید همش بغلش میکرد و بوسش میکرد 

نمی دونم اخلاق شوهر شما چطوریه ولی اگه یک چند روز خودتون بهش اهمیت ندید شاید بفهمه کارش بده 

انشالله که درست بشه 

خوب کاری کرد ولی یادت باشه نذاری دیگه کارشو تکرار کنه چون کم کم عادتش میشه و توروی خودتم برمیگرده و ...

پری شب هم دخترم گف بابا مگه نمیفهمی اینکارو باید اینجوری کنی برگش ب بچه گف نفهم تویی دخترمم برگشت گف خودتی نفهم 

بعد با من دعوا کرد چرا بچه ب من گف نفهم خودتی تو خدشحالی ک گف گفتم ادل تو ب بچه گفتی اونم برگشت ب تو گف دیگه چی بگم

پری شب هم دخترم گف بابا مگه نمیفهمی اینکارو باید اینجوری کنی برگش ب بچه گف نفهم تویی دخترمم برگشت گف ...

تا دخترت شروع میکنه بد حرف بزنه ی کلمه بگو حرمت باباتو نگه دار ....

بعدم ب همسرت بگو من در خفا دعواش میکنم و باهاش حرف میزنم ولی بچهای الان باهوشن و خودشون را با دیگران مقایسه میکنن مقصر تا حدودی خودتی ، یه کم بی سیاستی و برای بچه کم میذاری اونم میفهمه ....نذارتوی دلش بابای بدی باشی ، جای خودت را بازکن اون دختره نیاز ب محبت توداره ازتومحبت نبینه ازغریبه هاگدایی میکنه ها ....اونوقت هردومون بدبخت میشیم وحسرت میخوریم و راه برگشت هم دیگه نداریم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....