2777
2789
عنوان

زنده گیری گربه

164 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من میخوام یه گربه رو که سه ماهی هست داخل حیاط خونمون بگیرمش ببرمش دامپزشکی خونگیش کنم تا الان ارتباط ش با من بد نبوده ترسو هست و فرار میکنه

من تله گربه دارم حالا عصر میخوام ببرمش کلینیک باکس حمل حتما باید داشته باشم واسه برگردوندش به خونه؟ ندارم باکس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب جای این گربه برو ی گربه خانگی دیگه که ولش کردن رو به سرپرستی بگیر.. پناهگاه های شهر خودتو سرچ کن.. گربه تو حیاط عادت داره آزاد باشه سختت میشه بعدا

لطفا لایک نکنیییییید

خب جای این گربه برو ی گربه خانگی دیگه که ولش کردن رو به سرپرستی بگیر.. پناهگاه های شهر خودتو سرچ کن. ...

من خیلی بهش عادت کردم و وابستم بهش انقدرر ماشالله باهوش و خوشگله اصلا نمیتونم بغیر این

نره از چت جی پی تی که پرسیدم سنش رو گفت احتمالا یک یا دوساله هس

نر رو حتما باید عقیم کنی.. من خودم گربه دارم چون از بچگی خونه بودن از بیرون رفتن میترسن.. ولی گربه تو بزرگه و عادت داره به محیط بیرون.. ببریش خونه همش فرار میکنه میره بیرون.. رو بدنش کک و این چیزا میاد 

لطفا لایک نکنیییییید

در خونه رو باز کن خودش میاد تو دیگ نمیره😂منم داشتم به زور میخاس بیاد تو‌خونه

ما خونمون طبقه دوم اسانسور هست راه پله هم درب داره 

چند بار سعی کردم بکشونمش طبقه دوم تا نصفه راه میاد میره پایین طبقه اول بودم کارم راحت بود حالا یه چیز جالب جدیدا یاد گرفته بره تو بالکن طبقه پایین انقدر حسودیم میشه بهشون من تا صداش میزنم از پنجره یهو از بالکن اونا در میاد بیرون میاد سمت من🥲🤣 یعنی کاراش انقدر خنده داره

عزیزم سبد داری در دار بزازش تو اونجا گربه من تو سبد راحت بود

اره دارم گمونم پت شاپ داخل ساختمان کلینیکی ک میرم هست

حالا اگر سبد نشد ببرم فوقش از همونجا میخرم