2777
2789
خیر

من همیشه برام سوال بود چرا 8تا قرص ال دی جواب میده ولی یکی نه

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه برام سوال بود چرا 8تا قرص ال دی جواب میده ولی یکی نه

چون ممکنه تخمک تشکیل شده باشه .و تو اون رابطه اسپرم و تخمک به هم رسیده باشن.ال دی بعدش تاثیر نداره .خواهر شوهر من همینجوری باردار شد

فقط 37 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

چون ممکنه تخمک تشکیل شده باشه .و تو اون رابطه اسپرم و تخمک به هم رسیده باشن.ال دی بعدش تاثیر نداره . ...

جدی من 11ساله ال دی خوردم 

روز 16سیکل بودم یادم رفته بود قرص بخورم دوربرد کاری که نباید میشد شد الان استرس گرفتم

تازه 8روزه از پری دراومدم از دوشب پیش لکه بینی داشتم تا امروز قطع شد 

2تا بچه دارم نگران ام

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
جدی من 11ساله ال دی خوردم روز 16سیکل بودم یادم رفته بود قرص بخورم دوربرد کاری که نباید میشد شد الان ...

اگه هنوز ۷۲ ساعت نگذشته .اورژانسی بخور یا فک میکنم ۲یا ۴ ال دی باهم میخورن .البته اگه انقد سفت و سخت نمیخوای باردار بشی 

حالا با یک بار بعید میدونم بارداری اتفاق بیفته مگه دیگه خیلی بدشانس باشی😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه هنوز ۷۲ ساعت نگذشته .اورژانسی بخور یا فک میکنم ۲یا ۴ ال دی باهم میخورن .البته اگه انقد سفت و سخت ...

هی نگم خواهر دومی را11سال پیش وقتی متوجه شدم سه ماهم بود اره همیشه 8تا میخورم مشکلی نیست

هی نگم خواهر دومی را11سال پیش وقتی متوجه شدم سه ماهم بود اره همیشه 8تا میخورم مشکلی نیست

اوخی 🤣پس بنده ی برگزیده ی خدایی .چقد دوست دارم یهو بفهمم دو ماه سه ماهمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای انقدر گریه کردم پسرم 8ماهش بود هرجور میخواستم سقط کنم نشد با زعفران زیره و.... یه نوبتم گرفتم مشکل پیش اومد نشد دیگه پذیرفتم  ولی الان بعد 11سال مسخره آدم وعالی میشم مخصوصا مامانم 

انشالا به امید خدا

وای انقدر گریه کردم پسرم 8ماهش بود هرجور میخواستم سقط کنم نشد با زعفران زیره و.... یه نوبتم گرفتم مش ...

این چه حرفیه ؟مسخره برا چی ؟بچه نعمته !مگه اونا میخوان بزان ،نگه دارن یا خرجشو بدن؟ حالا انشالله ک باردار نمیشی ولی هیچوقت از ترس این و اون زندگی نکن .زندگی خودته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این چه حرفیه ؟مسخره برا چی ؟بچه نعمته ؟مگه اونا میخوان بزان ،نگه دارن یا خرجشو بدن؟ حالا انشالله ک ب ...

مرسی عزیزم ازاندی مثبتت انشالا تور خیر برکت وروشنی ودلخوشی به زندگیت بباره