2777
2789
عنوان

یه پسره مدام درخواست دوستی میداد

153 بازدید | 7 پست

تگش کردم بهش گفتم مزاحم نشد

نی نی یار تاپیکم ترکوند

ازادی بیان موج میزنه اینجا 

حتی حق نداریم بگیم مزاحممون شدن

سیاهم، اما روشن مثل ستاره‌ها در شب،عمیق مثلاقیانوس‌های بی‌پایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایه‌اش، هر تیرگی‌اش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤

به پسره گفتم چرا هی درخواست میدی

نظرمو گفتم چون حق داشتم  

بعد اومدن تاپیک منو ترکوندن

سیاهم، اما روشن مثل ستاره‌ها در شب،عمیق مثلاقیانوس‌های بی‌پایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایه‌اش، هر تیرگی‌اش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین کارها میکنید کع پسرا الانم کلی درخواست دادن؟ 

چرا رسیدگی نمیشه اینجا اه اه

من هربار که میگم متاهل هستم (بقیه ازم میپرسن منم جواب میدم)

چند نفر بهم درخواست میدن

تا حالا دوباره ماجرای آشنایی با شوهرمو تعریف کردم بعدش انقد بهم درخواست دادن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
من هربار که میگم متاهل هستم (بقیه ازم میپرسن منم جواب میدم)چند نفر بهم درخواست میدنتا حالا دوباره ما ...

متاسفم واسه مردای اشغال و هرزه اینجا

کاش نی نی یارها به درخواست ما رسیدگی میکردن