سیاهم، اما روشن مثل ستارهها در شب،عمیق مثلاقیانوسهای بیپایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایهاش، هر تیرگیاش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤
سیاهم، اما روشن مثل ستارهها در شب،عمیق مثلاقیانوسهای بیپایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایهاش، هر تیرگیاش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤
من هربار که میگم متاهل هستم (بقیه ازم میپرسن منم جواب میدم)
چند نفر بهم درخواست میدن
تا حالا دوباره ماجرای آشنایی با شوهرمو تعریف کردم بعدش انقد بهم درخواست دادن
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
من هربار که میگم متاهل هستم (بقیه ازم میپرسن منم جواب میدم)چند نفر بهم درخواست میدنتا حالا دوباره ما ...
متاسفم واسه مردای اشغال و هرزه اینجا
کاش نی نی یارها به درخواست ما رسیدگی میکردن