2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه ناهار ..از شب قبل مرغ رو میخابونیم توی مواد .آب لیمو .پیاز رنده شده .نمک .فلفل سیاه .زردچوبه .پونه کوهی .پاپریکا .زنجفیل ..بعد توی ظرف فر میذاریم .فویل هم روش میکشیم .یک ساعت تا ۱/۵با دمای ۲۰۰درجه ....البته واسه هر فر فرق میکنه .مواظب باش نسوزه ..بعدا فویل رو بردار و ۱۰دقیقه دیگه بذار توی فر برشته بشه .واسه داخل شکمش گردو آلو  پیاز .هر چی که دوست داری.زمان پخت خیییلی مهمه .خام نباشه یا زیادی خشک بشه

دختر نفس مامانشه
خب

نتم ضعیفه...ببخشید.یهو تایپکتو گم کردم.

تو ماهیتابه با یکم روغن گردو خرد شده و زرشک و آلو کشمش سیاه رو تفت میدی...البته مامانم با یذره سبزی خورشتی و رب انار هم قاطیش میکنه تو موادش و خوشمزه اش میکنه.گاهی هم قیسی خیس کرده میذاره تو مواد...تفت ک دادی نمک و فلفل و زردچوبه میریزی و میذاری کنار

حالا مرغ ک آبش رفته یکم زعفرون و کره آب کرده و نمک رو قاطی میکنی زیر پوست مرغ میزنی به همه جای مرغ.با خلال دندون روی گوشتو چندتا سوراخ ایجادمیکنی حدودا ده تا...لازم نیست کامل سوراخ شه به حدی باشه ک مواد به خورده مرغه بره

روی پوست مرغ رو هم با روغن زیتون چرب میکنی...آها راستی وقتی داری مرغو پاک میکنی چربیاشم بگیر و پاک کن.مرغ چربی نداشته باشه بهتره...حالا روی سینی فرت یکم روغن اسپری کن و گوجه و فلفل دلمه و هویج و پیاز حلقه شده بچین

یا اینکه خواستی یخورده آبکی بشه یه نصف استکان رب انار و زعفرون و ادویه جات طعم دار مث همون رز ماری یا پاپریکا یا پونه...هرطعمی ک خودت میپسندی بریز رو سینی و مرغ رو بذار وسطش ک وقتی داره میپزه آب هم بخوردش بره و مزه دارش کنه...