دلم میخواد برم مشهد یه راست برم حرم یه گوشه رو به ضریح بشینم وفقط گریه کنم بگم اقا از بچگی شنیدم میگن شهید ایرانی برکت ایرانی ولی نعمتی تیی گه اغوشت گرمتر از مادره مگه میشه ببینی وسکوت کنی مگه میشه ببینی وکاری نکنی مادرم میگفتا امام رضارو بجون جوادش قسم بدی حتما حاجتت روا میشه به هرکی میگم صدام نشنیدی که باور نمیکنن بگم امام رضا رو نه تنها به جوادش بلکه به پهلو شکسته ....هم قسم دادم وبیفایده بوده که باورنمیکنن میگن امام رضا محاله نگا نکنه مگه میشه فرزند زهرا رو صدا کنی وبی جواب بمونی ولی نمیدونن اقا که نامه هام همه رنگ نوشته هاش رف ولی جوابمو ندادی منو فاطمه باهم رفیقیم اقا جفتمون یه خواسته داشتیم ولی برااون شد برا من نه بهش حسودیم میشه اخه جفتمون تورو صدا زدیم میگم اقا نکنه منو دوست نداری که نشد منو دختر عموم یه حاجت داشتیم شکر خدامال اون براورده کردی ولی اقا منو یادت رف هرکیو میبینم میگه امام رضا سریع الجابه است فقط صداش کن فقط بگو اقا چرا هیچ کس نمیفهمه هشت ساله دارم صدات میکنم که حداقل بطلبی منو ونگام نمیکنی یوقتایی میگم نکنه امام رضا مثال این مردم به پول و زیبایی قد وقواره نگاه میکنن اخه من ندارم امام رضا هیچ کدومو ندارم اقا.اقا شاید باورت نشه ولی منم دلم میخواد یبار مثال بقیه از رو ذوقم بگم خدایاشکر بلاخره شد بگم بلاخره دعاهام جواب داد دلم میخواد نذر حاجت رواییمو بدم دلم میخواد شیرینی بدم به مردم از رو ذوقم چرا بااینکه به شماپناه میارم بازم همه چی خراب میشه مگه نمیگن درمان لاعلاجم پیش توعه اقا مریضم اقا مریض این حاجتم ودرمانی جز معجزه ازسمتت نیست نگام کن جان جوادت.