2777
2789
من ۱۵آبان انجام دادمانشاالله که مثبته عزیزم

ی سوال شما توی مطب انجام دادی یا توی مرکز ناباروری .؟من برای تعیین جنسیتم میخواستم حدود ۶ ساعت توی ازمایشگاه بود بعد یک ساعتم توی مطب علاف شدم البته توی ی چیزی بود که دماش ۳۷ درجه نگه داشته بود ولی من حس میکنم همشون مردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا تخمک داشتین

نمیدونم فقط یه دونش سایزش ۱۹و خوردی بود گفت خیلی عالیه ولی ازاد نشده بود موقع ای‌یوای

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

ی سوال شما توی مطب انجام دادی یا توی مرکز ناباروری .؟من برای تعیین جنسیتم میخواستم حدود ۶ ساعت توی ا ...

من مطب انجام دادم اما حدود یک ساعتو نیم اینا طول کشید تا تزریق کرد من پرسیدم گفت اشکالی نداره دیگه هرچی خدا بخواد

من تازه همون برام سونو هم انجام داد گفت ازاد نشده تخمکت ولی احتمالا ازاد میشه یکم دل درد داشتم همون موقع

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

من مطب انجام دادم اما حدود یک ساعتو نیم اینا طول کشید تا تزریق کرد من پرسیدم گفت اشکالی نداره دیگه ه ...

نمونه  توی اون وسیله مدرج بود یا همینطوری بهت داد و اینکه توی آزمایشگاه چقدر طول کشید 

نمونه توی اون وسیله مدرج بود یا همینطوری بهت داد و اینکه توی آزمایشگاه چقدر طول کشید

توی همین استوانه‌هایی هست که مال ازمایش خونه هستا توی اونا بود ولی سایز کوچیکترش هفت صبح رفتم ده تموم شد کل کارم