2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی توعه هرکاری دوست داری براساس شرایطی که خودت داری انجام بده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

منم یه دختر رو پسر دارم ، کمکی ندارم شوهرمم اصلا کمک نمیکنه تو بچه داری برای همین تصمیم گرفتم دیگه نیارم ، البته شوهرم میگه بیار یکی دیگه ولی من سفت و سخت واستادم ومیگم به هیچ عنوان ، چون واقعا اذیت شدم با این دوتا

نه دوتا دارم و اصلا نمیتونم به سومی فکر کنم خصوصا که بچه هام بزرگن و دیگه حوصله نوزاد ندارم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من از هیچ نظر توانشو ندارم بزرگ چهارده سالشه اول باید به تکالیف اون برسم بعد کوچیک حالا فکن سومی هم باشه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

خیلی دوست دارم . خداروشکر توانایی مالی هم تا حدودی دارم ولی توانایی بدنی ندارم 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻