2777
2789
عنوان

اجاره

195 بازدید | 20 پست

دوستان گلم یه کمکی کنید به من بنده دعاگوی شما هستم ...ما مشهدیم یه سوئیت گرفتیم که نگو....الان دو ساعته فقط دارم تموم تنمو میخارم فک کنم سال داره ..شما آدرس یه سوئیت خوب و قیمت مناسب هم دارید ..لطف کنید ممنون میشم

یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سال؟!

ساس ..اعصابم داغونه

یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس
ساس ..اعصابم داغونه

خب همون موقع ک گرفتینش متوجه نشدین جاش خوبه یا بد الانم تاصبح بایدتحمل کنی نهایت صبح برین بگردین دنبال ی خونه دیگه اینم بگم.بجااینکه بزنی اجاره تاپیکو بزن مشهدیا بیان ک.ازاونا بپرسی 

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
ماهم رفته بودیم اونجاخونه گرفتیم خیابون طبرستانی ساس داشت تنم خیلی میخارید

چکار کنم اشکم در اومد

خب همون موقع ک گرفتینش متوجه نشدین جاش خوبه یا بد الانم تاصبح بایدتحمل کنی نهایت صبح برین بگردین دنب ...

ممنون دعات میکنم عزیز

ما عید رفتیم هتل پر ستاره مشهد توی خیابون امام رضا

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤

خیلی تمیز بود قیمتاشم به نسبت بقیه بهتر بود

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤
ما عید رفتیم هتل پر ستاره مشهد توی خیابون امام رضا

گرونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز