2777
2789
عنوان

زن علیع زن تا کجا

255 بازدید | 25 پست

حرفم با اون ادماییه ک وارد زندگی مرد متاهل میشن چطور میتونید تا این اندازه بی وجودو پست باشید اخه چی میخواید از جوون اون زن بدبخت چرا میخوای رو خرابهای زندگیش قصربسازید

شوهر علیه زن هم تو این موارد به وضوح فریاد میزنه

گاهی زنا نمیدونن یارو متاهله انقدر که طرف خوب میپیچونه ولی یه عده که با این علم به. متاهلی میرن تو رابطه واقعا باید تجدید نظر کنن 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی یک عمر سوخت و ساخت موقع برداشت یکی میگه منم هستم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حالا شوهر شل تنبون شماها واسه شما هم قصری نساخته بود که بخواد واسه دومی بسازه

اول یقه اونو بگیرید که شعورش با شعور شامپانزه یکیه

تازه خیانت تو شامپانزه ها کمتر از مرداست

شامپانزه نر تا جفتش نمیره سراغ یه ماده دیگه نخواهد رفت

ولی شوهرای شما زنده اید و خیانت میکنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دنیای امروز خواهر و برادر بهم اهمیت نمیدن دختر غریبه ک صددرصد براش مهم نیست اون شوهر پدر سوختس ک تعهد داره 

نمی‌گم دختره بی تقصیرها نه اصلا اما برای اون دختر صددرصد هیچ چیز جز خودش مهم نیست شوهره بیشعور نزدیک ترینه زنش بوده من ۹۰ درصد همسر مقصر می‌دونم 

حالا شوهر شل تنبون شماها واسه شما هم قصری نساخته بود که بخواد واسه دومی بسازه اول یقه اونو بگیرید ک ...

شوهرک مرده و زندش برام فرقی نداره واسم سواله بابا مگ نمیبینی ب زن خودش وفا نکرده دنبال چی هستن 

دنیای امروز خواهر و برادر بهم اهمیت نمیدن دختر غریبه ک صددرصد براش مهم نیست اون شوهر پدر سوختس ک تعه ...

منم میدونم ولی هدفشون چیه نکنه انتظار دارن مرد متاهل زن خودشو ول کنه اونارو بگیره

وای حالم از این زنا بهم میخوره یادمه عموم میگفت یه شب که اسنپ کار میکردم یه زنه رو نصف شب رسوندم جایی میکفت گیر داده بود که اقا شمارتو بده و ازت خوشم اومده و اینا عمومم گفته من زن و بچه دارم زنه پررو بیشعور گفته اشکالی نداره منم طلاق گرفتم مشکلی ندارم بااین موضوع 

حالم از این جور زنا بهم میخوره