2777
2789

از کاری می شه درآمد خوب داشت که اکثریت نتونند انجامش بدن. کاری که براش چندین سال تحصیل کردی یا چیزی یاد گفتی. کاری که چندین سال برای یاد گیریش سرمایه گذاری کردی. کاری که با دو ماه آموزش می شه یاد گرفت یا هر کسی می تونه شروع کنه یعنی توش دست زیاده. پس حتما درآمد خوبی نخواهد داشت. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

از کاری می شه درآمد خوب داشت که اکثریت نتونند انجامش بدن. کاری که براش چندین سال تحصیل کردی یا چیزی ...

خب من تو سالن زیبایی کار میکنم خیلی هم سختی داره یادگیری ولی پول لازمم یه شغل آنلاین می‌خوام در کنارش 

....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من تو سالن زیبایی کار میکنم خیلی هم سختی داره یادگیری ولی پول لازمم یه شغل آنلاین می‌خوام در کنار ...

آفرین. اگر مهارت های مختلف رو یاد بگیری اونوقت می شی کسی که جایگزین نداره.
این کارهای آنلاین واقعا درآمدی نداره. راه کلاه برداریش هم زیاده. توی همون سالن سعی کن وارد یه لاین دیگه بشی. تمرکزت رو بگذار یه جا. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

آفرین. اگر مهارت های مختلف رو یاد بگیری اونوقت می شی کسی که جایگزین نداره. این کارهای آنلاین واقعا د ...

چرا دارن

من چند ماهه با گوشی کار میکنم به خاطرش از خونه هم بیرون نمیرم ت خونه کار میکنم

همین امروز سه میلیون درآمد داشتم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
آفرین. اگر مهارت های مختلف رو یاد بگیری اونوقت می شی کسی که جایگزین نداره. این کارهای آنلاین واقعا د ...

البته از منم کلاهبرداری دروغ چرا..‌‌‌‌‌‌‌خیلی از کارا بودن اما کار خودم اینطوری نبود

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

وارد یه لاین دیگه شدم اما خودمم ۳سال از شغل آنلاین درآمد داشتم از ادمینی پیج و فروش فقط الان پیج جمع شده هنوز نتونستم پیج معتبر نیازمند ادمین پیدا کنم اما الان فروش نداریم دیگه پیج رفیقم بستیم بخاطر همین

....

نه بعضیاش درآمد خیلی بالا داره ولی زحمت برابر با کار بیرون من کار کردم آنلاین 

....

چرا دارنمن چند ماهه با گوشی کار میکنم به خاطرش از خونه هم بیرون نمیرم ت خونه کار میکنمهمین امروز سه ...

درسته ولی من تایمم نصف بیرون و اخر شب برای شغل انلاین اگه نتورک تایم ندارم براش

....