2821
2789
عنوان

ازدواج ☺

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 92 پست

اخلاق و کارش که خوبه

مادرشو از مشاور کمک بگیر

از چشم پاکی و ایمان و پاکیشم مطمن شو، بعد تصمیم بگیر، چون مهمه برای ازدواج

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بنطرم مغازه ای ک دارن کسبشون خوبه درکل

بعد برای شروع داراییش خوبه .....معلومه عرضه داره

و اینکه خودش دراورده همه رو نشون خوبیه....

موفق باشی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنّ شناسنامه ای شما کم نیست اینجا ۱۵ ساله و ۱۷ ساله متاهل زیاد داریم تو سایت

اگر آمادگیتون برای ازدواج  که هیچ ربطی هم به سن نداره منظورتونه حتما حتما از طریق مشاور روش کارکن چون مشکل ساز میشه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
2790
2823
2791
2779
2792