2821
2789
عنوان

ازدواج ☺

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 92 پست

سلام خانمی،امیدوارم حرفامو به پای یه نصیحت خواهرانه بگیری...

بیشتر خصوصیاتی که واسه این آقا نام بردی مالی بود،با یه خوش اخلاقی که به نظرم تونستی از رو یه اخلاق سطحی بدست بیاری،منظورم اینه تو این دوران همه آدما سعی میکنن خودشونو خوب نشون بدن...

منم خداروشکر شوهرم وضع مالی خیلی خوبی داره،الحمدالله اخلاقشم خوبه اما کافیه یه بد خلقی بکنه،اونجاست که میبینم نه پول نه طلاهام،نه خونه نه ماشین آنچنانی نمیتونه دلمو خوش کنه

مورد دوم مادرشه،حتما باید این قضیه رو بررسی کنی چون بعدا برات قابل تحمل نیست

مورد سوم هم سربازی که منم باهاش دارم دسته و پنجه نرم میکردم تو دوران عقد واقعا این دوری و گرفتاریش سخته

وای شمام ک یه سال فرقتونه و سنتون کمه 😍 راضیم هستید امیدوار تر شدم😍🙏

ان شاءالله که شماهم خوشبخت بشید

اگر عشقتون پاک و محکم باشه و به خدا ایمان داشته باشید

شک نکنید که بهترینا واستون رقم میخوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان شاءالله که شماهم خوشبخت بشید اگر عشقتون پاک و محکم باشه و به خدا ایمان داشته باشید شک نکنید که ...

هم چنین برای شما هم ❤️

من باردار نیستما😅اصلا ازدواجم نکردم😁تو راهیم کنکوره هفت تیر میرم ب دنیا میارمش😍😂
با این تفاوت ک من نوزده سالو خورده ای هستم عشقمم یه سال ازم بزرگتره و اینکه خونوادش منو دوست دارن ...

بله دانشجوم.چونکه خانوادش با نامزدتم خوبن.چون پسر ۲۰ ساله چیزی نداره خانوادش کمکش کردن.اما خانوادش حتی یه هزاریم کمک نکردن.واقعا خیلی بده‌.قدر خانوادشو بدون

بله دانشجوم.چونکه خانوادش با نامزدتم خوبن.چون پسر ۲۰ ساله چیزی نداره خانوادش کمکش کردن.اما خانوادش ح ...

چه رشته ای کجا؟؟

من باردار نیستما😅اصلا ازدواجم نکردم😁تو راهیم کنکوره هفت تیر میرم ب دنیا میارمش😍😂
سلام خانمی،امیدوارم حرفامو به پای یه نصیحت خواهرانه بگیری... بیشتر خصوصیاتی که واسه این آقا نام برد ...

من چون پول واسم یکم مهمه.سربازی کلن نمیخواد بره.اخلاقشم خوب ک گفتم یعنی نه اینکه همیشه خوشیم.دعواهم داشتیم اما روهم رفته خوبیاش میچربه به بدیاش.من فقط مشکلم یکم مالی چون خانوادش گفتن به هیچ عنوان کمکش نمیکنن میترسم بیاد جلو اما به مشکل بر بخوریم

من چون پول واسم یکم مهمه.سربازی کلن نمیخواد بره.اخلاقشم خوب ک گفتم یعنی نه اینکه همیشه خوشیم.دعواهم ...

خب خداروشکر که از همه لحاظ ازش مطمئنی...

دیگه مسئله مالی رو میتونی کنار بیایی،چون بالاخره می‌تونه برات فراهم کنه حالا خیلی عالی هم نشد فدای سرتون،دلتون خوش باشه پول میاد و میره

2790
2823
2791
2779
2792