شیش ساعت آنلاین نشده شاید بگین شوخی ولی شماره رلم ندارم چون میگه مال خاهرشه سیم کارتش و خواهرش یک نرم افزار داره که تماساشو ضبط میکنه و شماره طرفم میتونه در بیاره برای همون بهم نداده که خانوادش و فامیلا و خواهرش نفهمن به نظرتون راست میگه با دروغ اگه دروغ چرا نمیخاد شمارشو داشته باشم ؟
چرا خیلی ناراحت میشم عصبی میشم ولی میگه مجبورم میگم یعنی ده دقیقه هم زمان نداری یک پیام بدی میگه نه
عکسشو دیدی ؟! به آدمای بیست ساله میخورد ؟؟ من رلم چهار پنج ساعت پیام نده ناراحت میشم ، تازه اونم خیلی سرش شلوغ باشه شب بخیر میگه یا اینکه نمیتونه صحبته کنه کارای این پسر خیلی غیرعادیه
اونقدر خستم که همه رفتناتون به درک فقط دیگه برنگردید :)))))
کثافت گوشی منو از راه دور چک میکنه نرم افزار هارو و چتامو چون وقتی تماس تصویری میگیری یک جا داره باز کردن صفحه تلفن اونو بزنی صفحه تلفن برای طرف باز میشه ولی من میگم باز کن ببینم گوشیتو میگه نه
سرگرمی ...اینا رو باید به خودش بگی خیلی بحثو کش بده
من بگم ولی یک چیزیو با ماسک میاد تصویری بعضی وقتا هم که ماسک نداره دوربین کامل نمیگیره رو صورتش نصف صورتش فقط معلومه آین عجیبه منو نمیزاره ماسک بزنم یا سال روسری سرم کنم میگه سرت کنی قطع میکنم گوشیو آف میشم
سرگرمی ...اینا رو باید به خودش بگی خیلی بحثو کش بده
با هر چیزی میتونه سرگرم شه تازه با دختره حضوری هم باشه از من بهتره چون میتونه از نزدیک باهاش بره بیرون دستشو بگیره بغلش کنه 💔🥲چرا با من میخاد سرگرم شه فقط ؟