2777
2789
عنوان

رلممم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خیلی ناراحت میشم عصبی میشم ولی میگه مجبورم میگم یعنی ده دقیقه هم زمان نداری یک پیام بدی میگه نه

عکسشو دیدی ؟! به آدمای بیست ساله میخورد ؟؟ من رلم چهار پنج ساعت پیام نده ناراحت میشم ، تازه اونم خیلی سرش شلوغ باشه شب بخیر میگه یا اینکه نمیتونه صحبته کنه کارای این پسر خیلی غیرعادیه 

اونقدر خستم که همه رفتناتون به درک فقط دیگه برنگردید :)))))

شاید می‌ترسه خانوادش بفهمن شایدم داره یه چیزیو ازت مخفی میکنه

کثافت گوشی منو از راه دور چک می‌کنه نرم افزار هارو و چتامو چون وقتی تماس تصویری میگیری یک جا داره باز کردن صفحه تلفن اونو بزنی صفحه تلفن برای طرف باز میشه ولی من میگم باز کن ببینم گوشیتو میگه نه

کثافت گوشی منو از راه دور چک می‌کنه نرم افزار هارو و چتامو چون وقتی تماس تصویری میگیری یک جا داره با ...

مطمئن باش این یکی تو زندگیش هست ...

عکسشو دیدی ؟! به آدمای بیست ساله میخورد ؟؟ من رلم چهار پنج ساعت پیام نده ناراحت میشم ، تازه اونم خیل ...

ارع عکسشو دیدم دارم عکسشو سه تا عکس دارم ازش خودشم دیدم تماس تصویری خیلی شبیه عکسشه 

ارع عکسشو دیدم دارم عکسشو سه تا عکس دارم ازش خودشم دیدم تماس تصویری خیلی شبیه عکسشه

خب شبیه آدمای بیست ساله بود ؟

مطمئن باش این یکی تو زندگیش هست ...

خب شمارشو بده من زنگ بزنم هم بعد می‌تونه پاک کنه تماسو را بعدیش نبینه بعدم اگه با یکی دیگه منو میخواد چیکار من براش چه سودی دارم تو زندگیش؟

خب شمارشو بده من زنگ بزنم هم بعد می‌تونه پاک کنه تماسو را بعدیش نبینه بعدم اگه با یکی دیگه منو میخوا ...

سرگرمی ...

اینا رو باید به خودش بگی خیلی بحثو کش بده 

سرگرمی ...اینا رو باید به خودش بگی خیلی بحثو کش بده

من بگم ولی یک چیزیو با ماسک میاد تصویری بعضی وقتا هم که ماسک نداره دوربین کامل نمیگیره رو صورتش نصف صورتش فقط معلومه آین عجیبه منو نمیزاره ماسک بزنم یا سال روسری سرم کنم میگه سرت کنی قطع میکنم گوشیو آف میشم

سرگرمی ...اینا رو باید به خودش بگی خیلی بحثو کش بده

با هر چیزی میتونه سرگرم شه تازه با دختره حضوری هم باشه از من بهتره چون میتونه از نزدیک باهاش بره بیرون دستشو بگیره بغلش کنه 💔🥲چرا با من میخاد سرگرم شه فقط ؟