2777
2789
عنوان

دوس پسردوستم

170 بازدید | 22 پست

سلام شب بخیرخانوما

لطفا نگین ب توربطی نداره وفلان چون دوستم خودش پیشمه وباهم مث خواهریم وهمه چیزشوبمن میگه وراهنمایی میخادهمیشه اینجام اگه دارم میگم کسی ن دوستمو میشناسه ن دوس پسرش 

دوستم دوساله با ی پسرمجرد دوست شده دوستم جداشده و پسره دوسش داره خدایی وباکسی نیست ودوستمم دوسش داشته و وفادار ولی پسره یبار هزاری خرجش نکرده پولدارنیست ولی خب دوسال شده میرن بیرون حتی خوراکی نمیخره دوستم ازش زده شده میگه حس میکنم فقط داره ازم سواستفاده میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسره قصدش جدی نیستمن مخالف تیغ زدن هستم ولی مردی که تو دوسال یه رستوران دعوت نکنه یا یه کادو تولد مع ...

ن باکسی نیست دوروز دوستم کات کنه خودش میکشه ک برگرده بهش ولی اره کلا قصدشون جدی نیست باهم منظورش اینه چرا یبار خرجی نمیکنه دوستمم البته هیچوقت ب روش نیوورده ادم مغروری

مگه میشه هیج خرجی نکرده باشه؟؟

یعنی اینا باهم بیرون نمیرن یه چیزی بخورن؟؟

چه عجیب 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️