2777
2789
عنوان

انتخاب رشته کنکور

135 بازدید | 19 پست

لطفا کسایی که مدرک کارشناسی دارن ممنون میشم جواب  بدن تازه امسال دیپلمم رو گرفتم بعد بین چند تا رشته موندم کدومو انتخاب کنم هدفمم اینه که بازارکار داشته باشه و به این چند تا رشته علاقه یکسان دارم لطفا کسایی که رشته تحصیلی شون جزو این رشته ها بوده بگن راضی هستن بعد شغل و درآمدش چطوریه 

رشته روانشناسی. حسابداری. مدیریت مالی .معماری یا دکوراسیون داخلی 

هدفمم اینه که تا کارشناسی بخونم 

و اگه بجای بنده بودید چه رشته ای رو می‌رفتید

پارتی هم ندارم 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

معماری یا دکوراسیون داخلی از همشون بهتره

بنده هم علاقه دارم که جزو اولویتام گذاشتم اما شنیدم خیلیا میگن که رشته معماری بازارکار خوبی نداره زیاد و هزینه بالایی داره برای دانشگاه بخاطر همین دودلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده هم علاقه دارم که جزو اولویتام گذاشتم اما شنیدم خیلیا میگن که رشته معماری بازارکار خوبی نداره زی ...

حسابداری فایده نداره بانک پارتی‌ میخواد 

روانشناسی هم طول می‌کشه تا بتونی مطب بزنی 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

حسابداری فایده نداره بانک پارتی‌ میخواد روانشناسی هم طول می‌کشه تا بتونی مطب بزنی

بنظر من انتخاب رشته سخت ترین کاره مخصوصا اگه پولدار و بدون پارتی باشه ادم🤦🏻‍♀️

مرسی عزیزم اگه توام شرایطش داشتی کنکور بده

اخه شرایط زندگیم طوری نیست که بخوام دوباره کنکور بدم بعد دیپلمم انسانی بوده غیر از این رشته ها که جزو رشته های تاپ هستن رشته دیگ ای نمیتونم انتخاب کنم پس برای من بیخودیه دوباره کنکور دادن 

اخه شرایط زندگیم طوری نیست که بخوام دوباره کنکور بدم بعد دیپلمم انسانی بوده غیر از این رشته ها که جز ...

چرا نباشه طرف انسانی میره کارمند دادگاه میشه ماهی خدا تومن حقوقشه 

میره معلم میشه 

رشته هایی که گفتی بازارکارشون چندان عالی هم نبود

چرا نباشه طرف انسانی میره کارمند دادگاه میشه ماهی خدا تومن حقوقشه میره معلم میشه رشته هایی که گفتی ب ...

شما دانشگاه فرهنگیانو میگید که معلما الان حقوق زیادی نمیگیرن بنده هم از اول هدفم فرهنگیان بود ولی به شدت سخت گرفتن هم از لحاظ حجاب هم از لحاظ رتبه اصلا دیگ بنظر من نمی ارزه آدم پشت کنکور بمونه چون به سن ماها رسید ترمیم معدل اینا اومد که هم هزینه داره و اینکه انقدر امتحانای نهایی رو سخت گرفتن پشت کنکور موندن خوب نیست مگر اینکه واقعا یه رشته و دانشگاه مزخرف آدم قبول بشه پشت کنکور بمونه بعد باید جو خونه هم درست و آروم باشه که آدم بتونه پشت کنکور بمونه

چرا نباشه طرف انسانی میره کارمند دادگاه میشه ماهی خدا تومن حقوقشه میره معلم میشه رشته هایی که گفتی ب ...

رشته حقوقم که گفتید اول اینکه مراحل خیلی طولانی داره بعد از لیسانس باید آزمون وکالت رو قبول بشی بعد تازه آدم بره کارآموزی پیش یه وکیل کارکنه بعد همه اینا پول و علاقه میخواد بنده به رشته حقوق علاقه نداشتم جزو اولویتام نبود باید علاقه هم داشته باشه آدم که بتونه موفق بشه 

شما دانشگاه فرهنگیانو میگید که معلما الان حقوق زیادی نمیگیرن بنده هم از اول هدفم فرهنگیان بود ولی به ...

درسته ولی قرار نیست همه چیز باب میل آدم باشه باید سختیش رو کشید بهونه واسه شروع نکردن منم زیاد دارم