2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 36 پست
چرا بچه تو این سن باید تهدیدت کنه که شیشه رو میشکونه😐😐😐چی بگم والا منم بودم میزدمش ولی زیاد نه یه ...

من گفتم داری با صدات اذیتم میکنی بذار برم تو اتاق که صدات کمتر شده گفت اگه بری شیشه رو میشکنم

...
دیگه بریدم

ببرش دکتر چکاب براش بنویسه ببین کمبود منیزیم نداره ؟ بعد بپرس من شنیدم کمبود منیزیم باعث بداخلاقی میشه بازم از دکتر بپرس

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم پنج سالشه خیلی لجباز و یه دنده شده به نظرم اقتضای سنشونه امروز پسرم لج کرده بود که گوشی رو بده منم با صحبت سعی میکردم قانعش کنم بدتر لج میکرد شوهرم میگه تقصیر توعه انقدر لوس و لجباز شده دعواش نمیکنی آخه به نظر من دعوا و کتک فقط نتیجه ی عکس داره، ببین چقدر الان عذاب وجدان گرفتی سعی کن اون لحظه خودتو کنترل کنی که بعدا انقدر بخاطر کاری که کردی عذاب نکشی

پسر منم پنج سالشه خیلی لجباز و یه دنده شده به نظرم اقتضای سنشونه امروز پسرم لج کرده بود که گوشی رو ب ...

اگه نمی‌زدم ساعتها ادامه میداد خیلی جون داره برای اذیت کردن

...
منم الان پسرم برای اولین بار زدم ۱۴ سالشه خیلییی پشیمونم ولی حقش بود اونم هی دو دل بود هولم بده امید ...

همین الان داشتم به اسی میگفتم منم بودم میزدم ولی به شما میگم چه اشتباه بزرگی کردی تو این سن نباید بزنی

مطمئن باش دفعه بعد بهت بی احترامی میکنه چون قدرتش رو تو خودش میبینه

زدن یه چرخس 

نه تنها تو ترکش نمی کنی بلکه اونم که به ۱۸ رسید شروع می کنه تو رو زدن مگه دینکه یه اراده ی قوی بکنی 

ببین بچه ها هیچ وقت یادشون نمی ره پدر مادره در چه زمانی به جه دلیلی زدنشون من با اینکه خیلی کتک می خوردم ولی همشونو با حزئیات یادمه

من گفتم داری با صدات اذیتم میکنی بذار برم تو اتاق که صدات کمتر شده گفت اگه بری شیشه رو میشکنم

پسر منم گاهی تهدید میکنه مثلا یه بار گفت گوشی رو میشکنم، گفتم اشکال نداره اگه اینجوری آروم میشی بشکون ولی بعدش دیگه گوشی نمیخریم خودش میگه ببخشید

زدن یه چرخس نه تنها تو ترکش نمی کنی بلکه اونم که به ۱۸ رسید شروع می کنه تو رو زدن مگه دینکه یه اراده ...

فقط موقع جیغ میزنمش 

چون جیغ منو به جنون می‌رسونه 

اونم من واقعا دو ساعت تمام تحمل کردم 

از ساعت دوازده تا دو و رب داشت جیغ میزد 

یه نفس 

هر کاری کنه نمی‌زنم 

اما صدا منو نابود می‌کنه 

...
فقط موقع جیغ میزنمش چون جیغ منو به جنون می‌رسونه اونم من واقعا دو ساعت تمام تحمل کردم از ساعت دوازده ...

اگه بی توجهی کنی چی؟تا حالا امتحان کردی؟بگو تا وقتی جیغ میزنی من به حرفت گوش نمیدم، هندزفری بزار آهنگ گوش کن فیلم ببین بهش بی توجه باش

اگه بی توجهی کنی چی؟تا حالا امتحان کردی؟بگو تا وقتی جیغ میزنی من به حرفت گوش نمیدم، هندزفری بزار آهن ...

میاد جلو چشمم 

تو صورتم وسایلاشو پرت می‌کنه 

...
میاد جلو چشمم تو صورتم وسایلاشو پرت می‌کنه

همه ی اینارو تجربه کردم اهمیت نده بالاخره خسته میشه، یه بار اینکارو میکنه دوبار اینکارو میکنه بالاخره متوجه میشه این کاراش نتیجه ای نداره و به خواستش نمیرسه

همه ی اینارو تجربه کردم اهمیت نده بالاخره خسته میشه، یه بار اینکارو میکنه دوبار اینکارو میکنه بالاخر ...

از خودم میترسم ،دعا کن آروم بشم اول خودم بعد بچم

...
فقط موقع جیغ میزنمش چون جیغ منو به جنون می‌رسونه اونم من واقعا دو ساعت تمام تحمل کردم از ساعت دوازده ...

خب ببین

مادر منم همین الانم می گه خوب کردم دستم درد نکنه کلیم تحمل کردم قبلش

یه جیزاییم مادر منو به جنون می رسوند .....به جنون می رسوند که بچه ی ابتدایی رو با چوب لباسی آهنی می زد!واقعا اگر جنون نیست پس چیه؟

ولی خب بازم مهم اون رفتارس که تو ذان بچه می مونه

مهم اینکه الان اون بچه کلی مشکل رفتاری داره خشم کنترل نشده داره عزت نفس و اعتماد به نفس پایینی داره علاوه بر کلی درسو بدبختی و سختی های استقلال از خانواده باید دونه دونه این مهارت ها رو درست کنه

نکن خواهر اگر نیازه برو میش تراپیست بگو آقا من بچم جیغ بزنه دست خودم نیست می زنمش اون یه سری کارا می گه بکنی که حساسیتت برطرف بشه و بتونی این عادتم تو بچه درست کنی