2777
2789

این قضیه برا پارسال همین موقع هاس که پسره ارشد تو دانشگاه ما میخوند و کلاس کنارمون کلاس داشت ک منو میدید همیشه یه روز با یه شاخه گل رز اومد جلو که خوشم‌اومده و اینا چند بار دیگم تو دانشگاه اومد وحرف رو برد سمت دوس دختراش که باهاشون میک لاو و رابطه داشته من‌همونجا روی خوش نشون ندادم و انگار فهمید اهلش نیستم خودشم‌پیگیر نشد و من دوماهیه بینی عمل کردم و چند روز پیش توی تلگرام پیام داد ایدیمو نمیدونم از کجا داره و پیام دادن من جواب ندادم‌ و گفت اره سر پارسال ازم ناراحتی و دنبال انتقامی که جواب نمیدی منم‌ دیگه جواب دادم که نه و من تو رابطم الکی گفتم که دیگه مزاحم نشه  چون خیلی از حرفاش بدم‌گرفت حالا برداشته از بقیه پرس و جو که ببینه من راسا گفتم‌یا دروغ چه گیری کردممم😐😐

بهش بگو گمشو دیگه پسره سیریش چقدر وقیح ، چژور روش شده از کارای جنسیش بگه بزن تو دهنش مردک هوسباز شهو ...

با توضیح گه نگفت فقط گفت اره رابطه فاب داشتم و میک لاو داشتم باهاشون منم همونجا دوپا داشتم دوپا قرض کردم فرار کردممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توضیح گه نگفت فقط گفت اره رابطه فاب داشتم و میک لاو داشتم باهاشون منم همونجا دوپا داشتم دوپا قرض ...

غلط کرد اصن اسم این شعرا رو جلو تو بیاره دوبار که زدن تو دهنش ادم‌میشه

خدایا بسهه دیگهههه ...

وااای چقدر بی شخصیت و عوضی 

حواست باشه به خودت عزیزم 

منم امشب رفتم کراشم رو ببینم با داداشم بودیم، اجازه نداد پیاده شم، شکست عشقی خوردم 😂🥲

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

بآید با دوستی کسی میرفتی خب داداشت معلومه نمیزاره پیاده شی

اجازه نمیدن برم 

درنتیجه منم نمیتونم.... 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲