2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی با یدونه توله؟😭

با یکی از چهار سالگی اوضاعت بهتر میشه 

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

فک کن بچت شوه اون بچه ل س یه ‌نده اعصاب خ ر  کن هی میخای با ارامش حرف بزنی ارومش کنی و یا کار خودتو بانجام ب‌ی بیا  با شرورانه ترین حالت ممکن وسط هزارتا کارت دا    بیدا  کنه 

بچه داشتن یعنی مرگ تدریجی دققققق مرگت می‌کنه تو هر مرحله از زندگی رشد کردنش هووووف... اینجوری بگم اول اخر ادمو ....... خدا ببخشه برا هممون و حفظشون کنه اما خیلی سخته

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

سرویس شدم حسابی یک هفته هست ک مریضه. غذا ک کم میخوره خ کم. شنبه یکشنبه یکم حال ندار بود از دوشنبه روزی ی بار بالا میاورد ی بار تو آشپزخونه رو سرامیک فرداس رو روفرشی

هرروز لباسشویی روشن بود. امروز خداروشکر بهتره

ولی کلا آروم غذا میخوره در حدی ک جون ب لبم میکنه

شیطونه همش میپره ،میگم برو دستشویی میگ چرا من برم.میگم لباستو بپوش بریم بیرون غر میزنه نمیتونم میتونه ها الکی اینجور میکنه ی مکافاتی داریم تا بپوشه ک بریم بیرون بعدم میگ وسایلمم واسم بیار

هیچی خلاصه کلفت دست ب سینه آقا هستم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙