2777
2789
عنوان

راسته میگن آدم یه بار عاشق میشه

110 بازدید | 22 پست

من بعد از رفتن اکسم کلا بی حس شدم از همه چی دیگه نمیخوام با کسی آشنا بشم یعنی تا آخرش اینطوری میمونم ؟ کسی مثل من بوده 

تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اشتباهه

چون خیلی از احساسات با عشق واقعی اشتباه گرفته میشه 

در صورتی که اصلا عشق نیستن یا اگر هن باشن یه تایم محدودی دارن

فعلا یکم به خودت زمان بده تا خودت رو پیدا کنی

اصلا به رابطه‌ی جدید فکر نکن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نه اشتباههچون خیلی از احساسات با عشق واقعی اشتباه گرفته میشه در صورتی که اصلا عشق نیستن یا اگر هن با ...

رابطه جدید من بعد اون نابود شدم چه برسه به رابطه امید داشتم فردا تولدم تبریک بگه 

پا بزار رو دلت بزن بعدی اون داره عسق و حالشو میکنه تو فکر اونی هنوز😂 بیخیال بابا حیف عمر و وقتت ارز ...

همش اینارو با خودم میگم ولی به قول خودش اون اول عاشق شد ولی من بدتر نمیتونم فراموشش کنم از همین میترسم

بنظر من ارهاون بار اول همه احساستو خرج میکنی و بعد اون‌شاید از کسی خوشت بیاد یا دوسش داشته باشی ولی ...

فکر کنم دیگه کلا احساساتم مرده