2777
2789
عنوان

شوهر معتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 30 پست
چرا از دست بابات شکایت نمیکنیدمیدونی این کارهای بابات چقدر حبس داره

حامی نداریم خب تهش از زندان درمیاد راهش حبس نیست اگه دربیاد میکشتشون این فقط باید نفرینش کنیم تا اینکه بمیره

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حامی نداریم خب تهش از زندان درمیاد راهش حبس نیست اگه دربیاد میکشتشون این فقط باید نفرینش کنیم تا این ...

حالا حالا بیرون نمیاد

تهش مامانت بزاره بچه ها رو بهزیستی خودشم بیاد پیش تو بهتر از اون زندگیه

حالا حالا بیرون نمیادتهش مامانت بزاره بچه ها رو بهزیستی خودشم بیاد پیش تو بهتر از اون زندگیه

خب باید بتونیم اثبات کنیم که بره زندان چجوری ثابت کنیم؟

....

حالا حالا بیرون نمیادتهش مامانت بزاره بچه ها رو بهزیستی خودشم بیاد پیش تو بهتر از اون زندگیه

بهزیستی قبول نکرد بچه هارو گفت جا نداریم نمی‌دونم چجوری بهزیستی رو قانع کنم

....

دقیقا همین البته مادربزرگم همیشه میگه شاید بچه ها بمیرند تا مامانت بتونه بیاد 

....

بعضی وقتا فکر میکنم که مامانم قرار نیست زنده بمونه نمی‌دونم واقعا

....

شاهد خودتون همسایه هافامیلمعتاد بودن باباتیه وقتی که بابات مامانت رو زد همون موقعه زنگ بزن ۱۱۰

آره خیلی وقته نزدتشون ۹ماه میشه که کتکشون نزده فقط تهدیدشون میکنه

....

شاهد خودتون همسایه هافامیلمعتاد بودن باباتیه وقتی که بابات مامانت رو زد همون موقعه زنگ بزن ۱۱۰

الان تو این ۹ماه که کتک نزده ولی میترسونن تهدید و دکتر نمیبرن غذا نمیخره و این حرفا فقط

....

برگه پزشکی قانونی دارم ازش از خودم که زده منو ولی اونارو باید درست حسابی بزنه که اثرش باشه ببرمشون پزشکی قانونی باید صبرکنم ببینم چی میشه

....