shirin_b مدیر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2292 عنوان شوهر معتاد | مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 30 پست سلام من میخوام این خاطرات از انتخاب اشتباه مامانم براتون تعریف کنم که لایه معتاد ازدواج کرد البته از سر ناآگاهی ۱۷سالش بوده و بلد نبوده و بعدش چیزایی که اومد سرمون از انتخاب اشتباه مامانم .... 1404/09/01 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shirin_b مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2292 چرا از دست بابات شکایت نمیکنیدمیدونی این کارهای بابات چقدر حبس داره حامی نداریم خب تهش از زندان درمیاد راهش حبس نیست اگه دربیاد میکشتشون این فقط باید نفرینش کنیم تا اینکه بمیره ....
shirin_b مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2292 الان چندسالته؟خواهربرادرت چندساله هستن؟ من ۲۱خواهرم ۲۰داداشم ۱۲ ....
shirin_b مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2292 انشالله با معتاد هیچوقت ازدواج نکنید حتی معتاد سیگاری هم بعدا معتاد چیزای بدتر میشه ....
gvkkknvhk عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 344 حامی نداریم خب تهش از زندان درمیاد راهش حبس نیست اگه دربیاد میکشتشون این فقط باید نفرینش کنیم تا این ... حالا حالا بیرون نمیادتهش مامانت بزاره بچه ها رو بهزیستی خودشم بیاد پیش تو بهتر از اون زندگیه
shirin_b مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2292 حالا حالا بیرون نمیادتهش مامانت بزاره بچه ها رو بهزیستی خودشم بیاد پیش تو بهتر از اون زندگیه خب باید بتونیم اثبات کنیم که بره زندان چجوری ثابت کنیم؟ ....
shirin_b مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2292 حالا حالا بیرون نمیادتهش مامانت بزاره بچه ها رو بهزیستی خودشم بیاد پیش تو بهتر از اون زندگیه بهزیستی قبول نکرد بچه هارو گفت جا نداریم نمیدونم چجوری بهزیستی رو قانع کنم ....
shirin_b مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2292 حالا حالا بیرون نمیادتهش مامانت بزاره بچه ها رو بهزیستی خودشم بیاد پیش تو بهتر از اون زندگیه دقیقا همین البته مادربزرگم همیشه میگه شاید بچه ها بمیرند تا مامانت بتونه بیاد ....
shirin_b مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2292 حالا حالا بیرون نمیادتهش مامانت بزاره بچه ها رو بهزیستی خودشم بیاد پیش تو بهتر از اون زندگیه بعضی وقتا فکر میکنم که مامانم قرار نیست زنده بمونه نمیدونم واقعا ....
shirin_b مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2292 مثل شیر تو روی این پدر وایسادم ولی نتونستم اونارو هم نجات بدم فقط خودم تونستم از خونه برم نجات پیدا کنم ....
gvkkknvhk عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 344 خب باید بتونیم اثبات کنیم که بره زندان چجوری ثابت کنیم؟ شاهد خودتون همسایه هافامیلمعتاد بودن باباتیه وقتی که بابات مامانت رو زد همون موقعه زنگ بزن ۱۱۰
shirin_b مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2292 شاهد خودتون همسایه هافامیلمعتاد بودن باباتیه وقتی که بابات مامانت رو زد همون موقعه زنگ بزن ۱۱۰ آره خیلی وقته نزدتشون ۹ماه میشه که کتکشون نزده فقط تهدیدشون میکنه ....
shirin_b مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2292 شاهد خودتون همسایه هافامیلمعتاد بودن باباتیه وقتی که بابات مامانت رو زد همون موقعه زنگ بزن ۱۱۰ الان تو این ۹ماه که کتک نزده ولی میترسونن تهدید و دکتر نمیبرن غذا نمیخره و این حرفا فقط ....
shirin_b مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 2292 شاهد خودتون همسایه هافامیلمعتاد بودن باباتیه وقتی که بابات مامانت رو زد همون موقعه زنگ بزن ۱۱۰ برگه پزشکی قانونی دارم ازش از خودم که زده منو ولی اونارو باید درست حسابی بزنه که اثرش باشه ببرمشون پزشکی قانونی باید صبرکنم ببینم چی میشه ....
gvkkknvhk عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 344 برگه پزشکی قانونی دارم ازش از خودم که زده منو ولی اونارو باید درست حسابی بزنه که اثرش باشه ببرمشون پ ... انشالله که همه چیز درست میشه انشالله خدا به مامانت کمک کنه