2777
2789

من هیچوقت بد کسی رو نخواستم و نگفتم،من بچه طلاقم خونت پدربزرگم بود تا اینکه مرد و پسراش بیرونمون کردن بعد اون خونه عمم و مادربزرگم زندگی کردم عمم رفته پیش زن عموم گفته که برای من پسری سراغ دارن یا نه،بعد اونا خودشون برای دختر خودشون نتونستن پسر پیدا کنن شوهرش دادن به پسر همسایه بعد زن عموم گفته پسرای فامیل ما دنبال دخترین وضعش خوب باشه و کارمند باشه این برای چشونه،حالا من ظاهرم ده تای دختر خودشه و قدم بلنده تحصیلات دارم ناخنکارم بینیمو عمل کردم یه مشکل جسمی دارم که برام بچکی پیش اومده و اینکه به اندازه خرج خودم پول دارم ولی دختر خودش دیپلم و ظاهرش معمولی تر از من،یبارم جدا شده دوبار ازدواج کرده بعد اونا همیشه کلی طلا داشتن ولی من هیچی نداشتم اتفاقی تصادف کردم دیش پول عمل دماغم شد چون دماغم خرد شد و بدجور شکست پول خودم بود باهاش بینیمو عمل کردم همه فامیل وضعشون خوب ولی ناراحت شدن که یه دختر یتیم یکم پول دستش اومده بعد دختر اون تیکه مینداخت برو خودتو بنداز زیرماشین یه پولی بیاد دستت😐😐خودش کیلو کیلو طلا داشت قبلا،من چون تو خونه عمم هستم میخواد خلاص شه آبرومو میبره که اینو کسی نمیگیره درحالیکه من پارتنرم اروپا زندگی میکرد رئیس بانک بود ماشینش ۲۰ میلیارد با عیبمم مشکلی نداشت ولی خب قسمت نشد پسره معلم پسره پلیس همه اینا میخواستن باهاشون آشنا شم ولی خودم ادامه ندادم چجوری جواب اینا رو بدم چندروز دیگه دورهمی داریم،پیش شوهرعمم از عصبانیت غیب اونا رو کردم گفتم دختر خودش چی داره تیکه انداخت دخترعموت دماغ عمل کرده؟؟جون دماغش خوشگلههه،یعنی تو با عملم دماغت گندست😄عاشق پیشه دخترعمومه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفتار اونا شاید بد باشهولی قدرشون رو بدونالان کسی یه شب بچه ی کسی رو نگه نمیداره اونا سالها زحمتت رو ...

زحمت خاصی نکشیدن وگرنه من عیب پیدا نمیکردم انقدر ول و رها شده بودم مشکل برام پیش اومد